Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A primit cartea verde și poate juca cu BotoșaniAceasta este povestea unei echipe de fotbal care, de nicăieri, a reușit să devină unul dintre cele mai recunoscute cluburi din România.

Antrenorul "câinilor" Flavius Stoican se va putea baza pe serviciile lui Segbe Azankpo (1.80m) chiar din aceasta seara. Fotbalistului i-a sosit cartea verde și poate juca în meciul pe care Dinamo îl are la Botosani. 

Dinamo avizata de mai multi oameni de fotbal cât și de rezultatele ultimelor meciuri ca este posibil sa retrogradeze, s-au apucat pe a transfera fotbaliști pe posturile deficitare "câinilor".

Reamintim ca Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, loc retrogradabil iar suporterii dinamovisti încerca sa salveze echipa lor de suflet prin Programul DDB în care suporterii dinamovisti sunt îndemnați sa cotizeze pentru a salva echipa lor de suflet Dinamo București. 

Conducerea dinamovistă l-a transferat pe Azankpo (28 de ani). Dinamo București este a unsprezecea echipa la care va activa Azankpo printre care: Génération Foot, Jeunesse Esch, Épinal, Villefranche și Dunkerque. 

Iuliu Mureșan se teme de arbitraje în partea secundă de campionat

Iuliu Mureșan, se teme de puterea arbitrilor în a decide o partida în actul secund al campionatului. 

Penultima partida pe care "câinii"au disputat-o a fost cu FC Argeș, iar rezultatul partidei a fost influențat de o decizie a lui Marcel Bârsan, cel putin asa s-au pronunțat mai multi oameni de fotbal la acel moment, printre care și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu. 

Dinamo nu se afla în clasament pe o poziție confortabila, ei fiind pe penultimul loc din Liga 1, loc care amenință cu retrogradarea pe dinamovisti. 

Conducerea dinamovistă si-a dat seama de pericolul care ii vizează și în ultima perioada a făcut câteva transferuri de fotbaliști, alții urmând sa semneze zilele următoare cu gruparea dinamovistă.

"Am o temere foarte mare cu arbitrajul. Ați văzut și dumneavoastră că am avut un gol valabil. Mai ales că Bârsan a eliminat doi jucători de-ai lui Dinamo la ultimul meci cu CFR. Era un precedent.Nu poți refuza arbitrii. Era în trecut chestia asta," a declarat Iuliu Mureșan, la Fotbal Club.


"Cred ca problemele pe faza de apărare sunt cele mai grave pentru ca jucătorii veniți pe acele zone, nu aduc un plus deocamdată. De la mijloc în fata Dinamo cred ca va arata mai bine în jocurile următoare."

Victor Pițurcă  a spus ca este problema și de conducători la Dinamo ca nu sunt de nivelul lui Dinamo."Eu cred ca Dinamo are doi conducători, unul Răzvan Zavaleanu pe partea financiara și este profesionist și domnul Mureșan un conducător cu experimenta, dar pana în iarna nu a fost conducător la Dinamo, nu a avut niciun cuvânt de spus, nici la jucători. In momentul de fata conduce domnul Mureșan.

In momentul de fata cred ca se vede clar cine conduce acest club și cine are responsabilitatea rezultatelor, pentru ca eu cred ca de la domnul Mureșan în jos, nu cred ca nimeni nu vrea sa-și treacă o retrogradare singura din istoria lui Dinamo, asta este o pata care o duci pana la capătul zilelor.

Mai sunt multe jocuri, dar sunt jocuri grele, se pot întâmpla multe lucruri și din punct de vedere financiar la alte echipe, or sa fie probleme și cu licența la Medias."Dinamo ar fi la al doilea an în care este salvata de alții, de alți factori decât de meciurile ei.

"Sunt niște reguli care trebuiesc respectate, cele financiare, nu are nicio vina Dinamo dacă s-ar întâmplă ceva cu Media-sul.

Eu cred ca jucătorii aduși pana în acest moment la Dinamo pot ajuta echipa, dar repet timpul este foarte scurt și Dinamo trebuie sa rezolve problemele din apărare, Dinamo primește niște goluri atât de ușor, pe contraatacuri și nu marchează, ei au adus niște jucători, dar în fata e greu sa găsești în perioada asta de iarna atacanți buni. Acolo trebuiau sa fie mai atenți și sa aducă jucători care sa și marcheze, ca dacă nu marchezi nu faci puncte, " a spus Florin Prunea la Fotbal Club Digi Sport

Florin Prunea critică jocul lui Dinamo din mandatul lui Flavius Stoican

Pe Florin Prunea nu-l încântă jocul prestat de Dinamo de când s-a instalat Stoican la echipa, ba din contra, el spune ca jocul arata mult mai rău ca înainte. 

Fostul mare portar spune ca înfrângerile cu FCSB-ul pot cântării foarte greu pentru suporterii dinamovisti și ii pot îndepărta de la echipa. 

Prunea spune ca Mureșan și-a luat o mare responsabilitate când l-a adus pe Stoica și nu știe dacă a fost soluția cea mai buna pentru înlocuirea lui Mircea Rednic și ca nu vede nicio îmbunatățire a jocului după plecarea "puriului"ba din contra, ca nu vede nicio speranță în joc, conform Digi Sport.ro


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de roși-albi.


Comentarii