Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Clauza ciudată în transferul lui Antoni Ivanov!

 


Dragos Sterpu - președinte DDB Spania. Am o mare problema ieri am înțeles ca conducerea clubului Dinamo a declinat oferta făcută sau invitația făcuta de Real Madrid. Pe noi ne-a pus într-o situația foarte complicata. Clubul Dinamo ne cerea dovezi ca avem charter asigurat, ca avem hotel, ca avem absolut totul asigurat.


Am înțeles ca domnul Mureșan de 5 săptămâni cunoștea faptul ca discutam despre acest turneu, de patru zile a zis ca nu mai dorește absolut nimic. Nu înțeleg care este motivul, eu sper ca domnul Mureșan sa iasă public sa spună ce s-a întâmplat. Acum 4 zile discutam despre meniul jucătorilor în comunicate oficiale și astăzi mi se spune ca nu este oportun. Acum 4 zile Dinamo avea același număr de puncte, avea exact aceeași poziție în clasament, nu înțeleg de ce de 5 săptămâni ne spune ca este de acord și acum spune nu. 

Pana sa pot sa demarez acest proiect, aceasta idee prima persoana care a fost întrebată a fost domnul Zăvăleanu care ma trimis direct la domnul Mureșan și dansul ma trimis la Flavius Stoican si au spus ca sunt de acord toți. Tota lumea acum 5 săptămâni a fost de acord. Gândiți-va ca noi (colegi DDB Spania) sa obții absolut tot ce înseamnă finanțatoarea acestui eveniment, toate lucrurile sunt puse la punct, acum patru zile exact cum v-am spus discutam despre meniul jucătorilor la hotel si acum mi se spune ca nu vin ca vor sa vina în vara. Dinamo nu este un dezastru, Dinamo este una din cele mai mari echipe din Romania, domnul Mureșan când comunica cu instituții și domnul Zăvăleanu la fel ce firma credeți ca vine cu 20 milioane de euro sau 10 milioane de euro când comunici pe emailul personal. 

In momentul în care vreți sa vindeți un club credeți ca nu era o lovitura de imagine pentru orice investitor care vedea ca Dinamo poate face un meci cu Real Madrid. Persoana care se ocupa de  charter este o persoana pe care o cunosc de foarte multi ani, o relație din părinti.

Îmi este jena, m-am am crezut în cuvântul unui mincinos. Am sa va dau o fraza, nu plimbam Dinamo de măscărici prin europa. Domnul Mureșan trebuie sa dea foarte multe explicații . Nu vreau sa cred ca este sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru, eu sper ca dansul sa aibă puterea."conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport

Se presupune ca domnul Mureșan a refuzat amicalul și din cauza ca Dragoș Sterpu - președinte DDB l-a susținut pe Mircea Rednic.


Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu: " A întrebat pe cineva care răspunde de partea operațiunilor lui Dinamo, despre acest meci. Ca sa fiu elegant va voi spune ca singurele persoane cu care am discutat pe acest subiect Iuliu Mureșan, Flavius Stoican, Raducioiu  și domnul Badea. Nu-mi place sa fac pe nimeni mincinos, dar trageți dumnevoastră conciziile. Lucrurile stau în felul următor este onorant sa joci cu o echipe de prin rang. Discuțiile cu domnul receptiv le-a purtat cu domnul Mureșan în niciun caz cu mine. Mureșan mi-a zis ca la început era vorba despre alte echipe, în niciun caz despre Real Madrid, după Real Madrid a apărut alaltăieri. Da este foarte frumos sa jucam cu echipe din prim rang, dar obiectivul lui Dinamo este sa se salveze de la o eventuala retrogradare. Astia sunt cai vezi pe pereți ( ca au fost întrebați Răzvan Zăvăleanu, Mureșan și Flavius Stoican de amicalul cu Real Madrid Castilla). Era vorba despre cu totul și cu totul alta echipa, Liga a patra, au fost niște discuții de principiu. Nu am  împuternicit niciodată pe cineva sa discute în numele lui Dinamo cu Real Madrid. In perioada aceia de pauza competiționala datorata meciurilor naționale, Flavius Stoica avea o parte de încărcare fizica și în niciun caz nu-și permitea sa ducă echipa pe nu știu unde ca sa joace un amical. Daca e nevoie de un amical, sunt echipe care vin și joaca la Dinamo din campionatul intern. L-am rugat pe Florin Raducioiu care îl cunoște foarte bine pe Butragueño sa vorbească cu aceasta, nu a reușit decât sa vorbească decât cu secretara lui, m-a sunat în timp ce vorbesc cu dumnevoastră în ideea ca vream sa păstram o relație cu Real Madrid și dacă o sa reușim sa sincronizam programul echipelor sa mergem sa jucam cu ei" conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport


Clauza ciudata în transferul lui Antoni Ivanov!

Dinamo a semnat un  nou contract păgubos după cel a lui Ionuț Șerban, semnat de Anghelache la acea vreme. "Câinii" au semnat cu Antoni Ivanov iar roși-albii sunt oblicați sa-i plătească lui  U Craiova suma de 50.000 de euro dacă acesta joacă 45 de minute! Bulgarul Ivanov a fost văzut ca un transfer temporal cu clauza de transfer. Rosi -albii au acceptat o clauza surprinzătoare ținând cont de situația financiara a dinamovistilor. Dacă Ivanov bifează 45 de minute în tricoul lui Dinamo, roși-albii trebuie să vireze suma de 50.000 de euro, conform Prosport


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


sursa foto: romaniansoccer.ro

Comentarii