Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo încă mai atrage. La Dinamo încă mai vor să se transfere fotbaliști de viitor

 In ciuda situație prin care trece Dinamo privind situația din clasament, și problema cu insolventa, Dinamo încă mai atrage fotbaliști. Dinamo nu sta bine deloc din punct de vedere al clasamentului dar se pare ca încă mai vor jucătorii de viitor sa ajungă la formația roși-albilor.

Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . 

Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății. Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roș-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. 

Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului.

Un fost jucător trecut pe la CFR Cluj, FC Voluntari și Botoșani, i-ar surâde sa îmbrace tricoul "câinilor". 

Cumpărat de la Botoșani de CFR Cluj și împrumutat la FC Voluntari bifând 15 apărații, Ulrich Meleke (22 de ani), nu vrea sa mai audă de CFR Cluj. 

Întrebat dacă ar fi dorit de Dinamo cum ar proceda, fotbalistul spune ca își dorește sa fie din ce în ce mai bun și sa ajungă la un nivel din ce în ce mai înalt și ca nu ar zice nu dacă Dinamo l-ar oferta, conform Digi Sport. 

 Ulrich Meleke este un fotbalist din Coasta de Fildeș. Dinamo a mai avut experiențe cu jucători din Coasta de Fildeș, îmi aduc aminte cu plăcere de Zié Diabaté transferat de Dinamo în anul 2008 și a stat la echipa roș-alba pana în anul 2011. 

Revenind la Ulrich Meleke este un fotbalist de 1,81 metri, care a activat pana în prezent la 7 echipe printre care: Botoșani, CFR Cluj și Voluntari. Iar la naționala tarii sale și-a făcut apariția la U17 si U 20.

Cota fotbalistul este de 450.000 de euro. 


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


sursa foto: prosport.ro

Comentarii