Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Două vesti excelente pentru Dinamo! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

 




Iuliu Mureșan, anunță ca Steliano Filip a revenit la sentimente mai bune fata de Dinamo și ca nu va dura mult pana când fotbalistul o sa joace pentru Dinamo. Steliano Filip  a făcut eforturi mari ca sa plece de la echipa ros-alba în aceasta iarna,  însă conducerea "câinilor" au refuzat să îi semneze rezilierea contractului. Conducerea din Șos. Ștefan cel Mare și-a dorit ca fotbalistul "câinilor" sa nu plece gratis, ci contra unei sume de bani, mai ales pentru că fotbalistul era dorit de un club din prima ligă a Ungariei.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

Mutarea a picat în cele din urmă, așa cum ProSport astfel perioada de mercato s-a încheiat, si Steliano Filip a rămas la Dinamo. Cu toate că a anunțat în repetate rânduri că nu vrea să mai îmbrace tricoul ros-albilor, Iuliu Mureșan spune că este de așteptat ca în viitorul apropiat sa-l vedem pe teren pe fotbalist.

Dinamo se va baza din nou pe Steliano Filip, cu toate că jucătorul a anunțat sus și tare că nu mai poate evolua pentru echipa.

„Steliano Filip are un program separat de pregătire și cu două antrenamente pe zi și eu cred că într-o săptămână va fi apt și abia aștept să îl revăd jucând pentru Dinamo. Nu a fost niciodată dat afară de la echipă. A fost, dar cu un alt antrenor (n.r. Mircea Rednic)”, a declarat Iuliu Mureșan pentru AS.


Kainourgios, ultimul rămas din „era Rednic”


Fundașul grec Nikos Kainourgios nu mai intră în planurile lui Flavius Stoican, conform GSP. În acest moment, lista de 25 de jucători a ros-albilor pentru Liga 1 este completă. Nikos Kainourgios este în continuare sub contract cu Dinamo. El se antrenează separat și își caută echipă, nu intră în planurile formației pentru această primăvară. Nikos Kainourgios a bifat 7 apariții în tricoul lui Dinamo în actuala stagiune. Grecul este ultimul rămas din „era Rednic”


Veste excelentă pentru Dinamo! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan


Mihai Eșanu, portarul celor de la Dinamo, accidentat într-un amical  s-a întors la antrenamente sub comanda lui Emilian Dolha

Dolha este antrenor cu portarii al echipei Dinamo care l-a impresionat pe Iuliu Mureșan cu metodele sale de pregătire. ”Va fi un Eșanu schimbat”, crede oficialul dinamovist.

„Figueiredo a apărat bine în ultimul meci, e un portar bun adus din Portugalia, acum era după o pauză, la orice jucător se vede. E portarul nostru care se va lupta pentru titularizare cu Eșanu. 

Eșanu și-a revenit, se pregătește extraordinar, are calități deosebite, Ema Dolha are un stil propriu de a pregăti, dur, rezistă foarte bine Esanu. Eu cred că o să fie o surpriză plăcută, va fi un Esanu schimbat. Concurența va fi benefică pentru amândoi”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Încă un atacant pentru “câini”! Se antrenează cu Dinamo 

Dinamo este foarte aproape să obțină și semnătura lui Christian Irobiso. Fotbalistul se pregătește deja sub comanda lui Flavius Stoican, conform Fanatik 

Dinamo este echipa care a profitat cel mai mult de situația dezastruoasă a celor de la Gaz Metan Mediaş

Pe lista "câinilor"se afla si atacantul Christian Irobiso, încă aflat sub contract cu Gaz Metan Mediaş.

În momentul în care va fi declarat liber și Irobiso va semna cu Dinamo. Atacantul nigerian se antrenează deja sub comanda lui Flavius Stoican, în aşteptarea unui răspuns favorabil de la comisii. Atacantul poate fi declarat jucător liber de contract în următoarele două săptămâni

Comentarii