Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Se va cere demiterea administratorului special Iuliu Mureșan!

 
"Fara cuvinte, am făcut un meci prost, am început meciul de la 1-0, la primul șut am luat gol, dar ca joc un joc slab, cu multe greșeli.

Am încercat sa schimbam sistemul, sa jucam cu 5 fundași sa nu mai dam cadou, dar asta e situata. Toti suntem vinovați. Toti cei care suntem aicea încercam sa scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipa de de locurile fruntașe și o echipa de retrogradare. Nu este doar portarul vinovat, ca pan sa ajungă la portar acel jucător trage la poarta. Toti suntem vinovați, suntem o echipa și când pierdem pierdem cu toții.

Suntem tot la reanimare, încă nu am murit, când suntem la antrenament ii vad pe toți dornici, dar când vine meciul parca au plumb în picioare. Explicația este ca e teapa asta, iar jucătorii tineri care intra au potențial care au fost astăzi pe teren, dar problema apare într-un meci oficial. Sunt convins ca nu le este indiferent jucătorilor, dar psihic nu sunt în regula, indiferent cât de mult mi-as dori sa-i vad dezinvolți intervine frica asta care este în interiorul lor. Am venit aici ca sa ajut cât o sa se poată ca sa le ridic moralul, dacă mai vin și cu critici clar nu le face bine. Eu cred în potențialul lor cu toate ca evoluția nu este cum ne dorim. Evoluția noastră nu este asa cum ne-o dorim cu toții, dar potențial au acești băieți. Au ajuns și suporterii la capătul răbdării, poate sa facă orice, au perfecta dreptate, dacă eu ca și antrenor am sentimentul de împietrire va dați seama cum sunt ei. Ok le ridic moralul, încerc sa nu cedez dar când vezi un asemenea joc pentru ca pana acum am spus realitatea, am avut un joc bun și la Botoșani, dar astăzi am jucat și prost și am luat și 6 goluri. Nu sunt omul care sa tina de scaun, pana atunci trebuie sa fiu aproape de ei. Când nu se mai poate nu se mai poate. Nu ai rezultate pleci! Am avut o discuție cu domnul Mureșan și cu jucătorii, dar îmi doream sa aibă un motiv de bucurie după acest meci, dar se pare ca nu. Atata timp cât sunt aicea și e nevoie de mine o sa fiu lângă echipa, când nu o sa mai fie nevoie, atunci cu siguranță nu voi tine de scaun," a spus Flavius Stoican după partida din aceasta seara.

La inițiativa FC CS Dinamo va fi convocată de urgență ședința acționarilor pentru demiterea administratorului special Iuliu Mureșan.

La inițiativa acționarului ACS FC Dinamo, controlată de Nicolae Badea, va fi convocată de urgență ședința acționarilor. Adunarea Generală a Acționarilor este singurul organism de decizie care poate decide demiterea administratorului special Iuliu Mureșan, conform Fanatik 

Comentarii

  1. Stoican fututi morții mati de rapandula pleacă dracului antrenor al puliii mele, sa te futttt în gura nenorocitule. Jegule ordinar ești un mare dobitoc muistule..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu