Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Va purta un tricou cu o rezonanta mare !Se așteptă mult de la el

 


Atacantul Desire Segbe Azankpo trebuie sa demonstreze pentru a merita numărul deja celebru de pe tricoul dinamovistilor 9 care l-au purtat atâtea golirii. Desire Segbe Azankpo a venit de la Dunkerque, penultima clasată din Ligue 2. Atacantul a fost dispus sa vina și sa o ajute pe Dinamo. Desire Segbe Azankpo trebuie sa îmbrace un tricou cu un număr pe care multe glorii dinamoviste l-au purtat printre care: Dudu Georgescu, Rodion Cămătaru, Claudiu Niculescu, Marius Niculae conform gsp.ro

Azankpo la sosirea în țara era incantat de acest transfer, atacantul declarând ca „Dinamo e mare” și ca crede ca vor mai aduce fotbaliști pentru a se întări. E conștient ca singur nu poate face nimic, dar împreuna se pot face lucruri mari la Dinamo declara la sosirea în Romania.

Dragos Sterpu - președinte DDB Spania. Am o mare problema ieri am înțeles ca conducerea clubului Dinamo a declinat oferta făcută sau invitația făcuta de Real Madrid. Pe noi ne-a pus într-o situația foarte complicata. Clubul Dinamo ne cerea dovezi ca avem charter asigurat, ca avem hotel, ca avem absolut totul asigurat.


Am înțeles ca domnul Mureșan de 5 săptămâni cunoștea faptul ca discutam despre acest turneu, de patru zile a zis ca nu mai dorește absolut nimic. Nu înțeleg care este motivul, eu sper ca domnul Mureșan sa iasă public sa spună ce s-a întâmplat. Acum 4 zile discutam despre meniul jucătorilor în comunicate oficiale și astăzi mi se spune ca nu este oportun. Acum 4 zile Dinamo avea același număr de puncte, avea exact aceeași poziție în clasament, nu înțeleg de ce de 5 săptămâni ne spune ca este de acord și acum spune nu.

Pana sa pot sa demarez acest proiect, aceasta idee prima persoana care a fost întrebată a fost domnul Zăvăleanu care ma trimis direct la domnul Mureșan și dansul ma trimis la Flavius Stoican si au spus ca sunt de acord toți. Tota lumea acum 5 săptămâni a fost de acord. Gândiți-va ca noi (colegi DDB Spania) sa obții absolut tot ce înseamnă finanțatoarea acestui eveniment, toate lucrurile sunt puse la punct, acum patru zile exact cum v-am spus discutam despre meniul jucătorilor la hotel si acum mi se spune ca nu vin ca vor sa vina în vara. Dinamo nu este un dezastru, Dinamo este una din cele mai mari echipe din Romania, domnul Mureșan când comunica cu instituții și domnul Zăvăleanu la fel ce firma credeți ca vine cu 20 milioane de euro sau 10 milioane de euro când comunici pe emailul personal. 

In momentul în care vreți sa vindeți un club credeți ca nu era o lovitura de imagine pentru orice investitor care vedea ca Dinamo poate face un meci cu Real Madrid. Persoana care se ocupa de  charter este o persoana pe care o cunosc de foarte multi ani, o relație din părinti.


Îmi este jena, m-am am crezut în cuvântul unui mincinos. Am sa va dau o fraza, nu plimbam Dinamo de măscărici prin europa. Domnul Mureșan trebuie sa dea foarte multe explicații . Nu vreau sa cred ca este sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru, eu sper ca dansul sa aibă puterea."conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport


Se presupune ca domnul Mureșan a refuzat amicalul și din cauza ca Dragoș Sterpu - președinte DDB l-a susținut pe Mircea Rednic.


Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu: " A întrebat pe cineva care răspunde de partea operațiunilor lui Dinamo, despre acest meci. Ca sa fiu elegant va voi spune ca singurele persoane cu care am discutat pe acest subiect Iuliu Mureșan, Flavius Stoican, Raducioiu  și domnul Badea. Nu-mi place sa fac pe nimeni mincinos, dar trageți dumnevoastră conciziile. Lucrurile stau în felul următor este onorant sa joci cu o echipe de prin rang. Discuțiile cu domnul receptiv le-a purtat cu domnul Mureșan în niciun caz cu mine. Mureșan mi-a zis ca la început era vorba despre alte echipe, în niciun caz despre Real Madrid, după Real Madrid a apărut alaltăieri. Da este foarte frumos sa jucam cu echipe din prim rang, dar obiectivul lui Dinamo este sa se salveze de la o eventuala retrogradare. Astia sunt cai vezi pe pereți ( ca au fost întrebați Răzvan Zăvăleanu, Mureșan și Flavius Stoican de amicalul cu Real Madrid Castilla). Era vorba despre cu totul și cu totul alta echipa, Liga a patra, au fost niște discuții de principiu. Nu am  împuternicit niciodată pe cineva sa discute în numele lui Dinamo cu Real Madrid. In perioada aceia de pauza competiționala datorata meciurilor naționale, Flavius Stoica avea o parte de încărcare fizica și în niciun caz nu-și permitea sa ducă echipa pe nu știu unde ca sa joace un amical. Daca e nevoie de un amical, sunt echipe care vin și joaca la Dinamo din campionatul intern. L-am rugat pe Florin Raducioiu care îl cunoște foarte bine pe Butragueño sa vorbească cu aceasta, nu a reușit decât sa vorbească decât cu secretara lui, m-a sunat în timp ce vorbesc cu dumnevoastră în ideea ca vream sa păstram o relație cu Real Madrid și dacă o sa reușim sa sincronizam programul echipelor sa mergem sa jucam cu ei" conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport.


sursa foto: Foto: Profimedia

Comentarii