Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan după ultimele atacuri. Răzvan Zăvăleanu: "Nu se pune problema"

 Încă un titular al lui Stoican s-a accidentat

Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul „câinilor” la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce Răuță și Matei au fost recuperați. Nu mai puțin de opt jucători ai lui Dinamo au probleme medicale, însă antrenorul "cainilor" a reușit să recupeze doi oameni importanți pentru meciul cu Sepsi.

Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul lui Flavius Stoican pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, potrivit Fanatik Vestea bună pentru Dinamo e că Alexandru Răuță și Cosmin Matei au fost recuperați.

Mihai Eșanu va fi pe foaia de joc la meciul dintre Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Pe lângă problemele mai vechi ale lui Andreas Mihaiu și Desire Azankpo,  Antoni Ivanov și Ricardo Grigore  nu vor putea fi luați în calcul de antrenorul ros-albilor  pentru ultimele două meciuri din sezonul regular.

„Avem ceva probleme. Ivanovski, Jovanovic, Matei și Răuță sunt indisponibili. Plus cei dinainte, Ivanov și Rici Grigore. 

Sper ca la ora meciului să aliniez un prim 11 care să fie foarte bun și să fie sută la sută din punct de vedere medical.

Am avut discuții cu ei și sunt dureri, dar nu sunt așa grave încât să lipsească foarte mult”.

Nu se pune problema sa se renunțe la el. 

Marius Tomozei a suferit o operație la ligamentele încrucișate după accidentarea suferită în meciul cu Botoșani. Oficialii lui Dinamo susțin că fotbalistul va fi sprijinit şi nu se pune problema să se renunțe la el.

Fotbalistul va primi tot sprijinul conducerii în perioada de recuperare. El îşi va primi în continuare salariul aferent contractului şi toate costurile privind recuperarea vor fi suportartate de club.

Răzvan Zăvăleanu,  a declarat că echipa are o datorie morală faţă de fotbalist, care va avea parte de sprijinul lui Dinamo în perioada viitoare:

“Un jucător care s-a accidentat într-un meci al lui Dinamo, nu ar fi moral să îi spunem să plece. Avem datoria de a-i acordat tot sprijinul ca să treacă peste perioada aceasta grea cât mai repede”, a spus Zăvăleanu, conform Fanatik


Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan după ultimele atacuri

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, a avut o reacție „acidă” la adresa lui Iuliu Mureșan, actualul administrator special din „Ștefan cel Mare”.

Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan după ultimele atacuri. Mircea Rednic i-a transmis lui Iuliu Mureșan să se ocupe de Dinamo și să nu-l mai atace în spațiul public.

„Îi transmit lui Iuliu Mureșan să-și vadă de echipă, ca să nu încep eu să vorbesc!”, a spus Mircea Rednic, conform Fanatik 

Comentarii