Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!” Când se va întâmpla minunea

 




Iuliu Mureșan, a vorbit și despre viitorul echipei pe care o reprezintă. Administratorul special al clubului Dinamo,  a confirmat că îl va transfera și pe Christian Irobiso de la Gaz Metan Mediaș. Cat despre retrogradarea lui Dinamo, Mureșan exclude aceasta varianta și crede ca va câștiga barajul de menținere în Liga 1. 

Administratorul special al clubului Dinamo, spune ca în ciuda transferurilor făcute, Dinamo va avea un meci greu cu Gaz Metan. Mureșan spune ca cu fotbaliștii veniți acum au prima șansa la baraj cu orice echipa din Liga 2. 

Iuliu Mureșan spune ca Filip face un program separat foarte intens, iar după va putea sa se alăture întregului lot al "câinilor". Dar nu-i da sase sa evolueze în primele doua meciuri lui Filip. 

Administratorul special al clubului Dinamo, precizează ca Gabi Torje a avut probleme mari familiare care l-au afectat. Mentioneza ca acum jucătorul este liniștit și ca se gândește la cum sa iasă echipa Dinamo din situația actuala.

Despre Mihai Eșanu spune ca se va conta pe el abia după doua meciuri.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

„Irobiso și-a dat acordul să vină la noi. Sunt sigur că va crește valoarea lotului odată cu aceste transferuri. Avem un meci foarte greu chiar cu Gaz Metan Mediaș. Meciul nu e câștigat dinainte. Cu jucătorii care vin acum, o să putem să avem prima șansă în meciul de baraj cu oricare echipă vine din Liga 2.

Steliano Filip face un program separat. Se pregătește, are un program intens. După aceea, va putea să se alăture antrenamentului cu colegii din lot și ar putea să joace. Dar nu văd cum ar putea să joace în primele două meciuri. 

Gabi Torje a avut probleme foarte mari, a decedat tatăl lui și a fost afectat de situație. Ieri am vorbit cu el, e foarte liniștit și e cu gândul numai la a rezolva problemele din clasament.

Mihai Eșanu deja se antrenează normal, de o săptămână. El a avut o fractură la un deget, după amicalul cu Mioveni. Peste două meciuri cred că vom conta pe el.

Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat," a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.


Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”

Dinamo va aveam un stadion nou chiar pe locul actualului stadion. Demolarea stadionului Dinamo ar urma să înceapă după finalul acestui sezon. Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, care spune ca își dorește ca echipa "câinilor" sa joace pe stadionul Arcul de Triumf.

„Sunt sigur de acest lucru, va începe sută la sută demolarea și va trebui să ne căutăm alt stadion din sezonul următor.

Noi am vrea foarte tare, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot. 

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo,"a spus Iuliu Mureșan, la emisiunea Ora Exactă în Sport.


Comentarii