Post Top Ad


Flavius Stoican încearcă să-i motiveze pe dinamovisti cu Vladimir Putin

 
Flavius Stoican, fostul jucător al "câinilor" și actual antrenor  a explicat de ce nu vrea sa plece de la echipa momentan. Antrenorul spune ca încă nu i-a cerut-o nimeni din conducerea lui Dinamo și ca dacă i se va cere acest lucru, el nu va ezita sa plece. Se pare ca ultimul meci pentru Flavius Stoican si Iuliu Mureșan este cel cu UTA.  Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo se va întruni săptămâna viitoare  și este foarte posibil ca la cei doi sa se renunțe. Flavius Stoican  a vorbit în conferința de presa despre aceasta posibilitate ca Administratorul special si el sa plece de la Dinamo. 

Stoican spune ca Administratorul special Mureşan a venit ieri la stadion și ca l-a simțit dezamăgit, ca dansul e obișnuit sa vadă o echipa câștigătoare dând exemplul pe CFR la care a activat mai multi ani. E conștient ca e mai greu sa lupți la retrogradare decât la trofee. Antrenorul ros-albilor a ajuns la concluzia ca toți la momentul de fata sunt în genunchi. 

"Flavius, e nevoie de un declic, atunci sănătate!" - Stoican este dispus sa plece de la Dinamo oricând, dar sa i se ceara acest lucru de către o persoană avizata din conducerea clubului. Dar el sa își dea demisia când considera ca elevii lui au nevoie de ajutorul lui nu o sa o facă. 

"Dacă oamenii care conduc clubul zic că e mai bine să plec, eu plec”

Antrenorul "câinilor" a vorbit despre posibila ultima confruntare cu arădenii a lui din postura de antrenor a lui Dinamo. Flavius Stoican spera ca jucătorii lui sa-și revină după meciul pierdut in fata Universitatii Craiova la un scor usturător. 

Stoican spune ca este un stadion rosu - alb și ca trebuie sa se gândească ca joaca acasă și ca echipa lui trebuie  sa încerce sa dea goluri. Antrenorul dinamovist are încredere în băieți și ca crede în fotele fotbaliștilor săi. 

Stoican a explicat cum încearcă să-și detensioneze jucătorii, după eșecul usturător în fata celor de la Universitatea Craiova. 

Flavius Stoican încearcă sa-și motiveze fotbaliștii cu un personaj foarte cunoscut și care la aceasta ora apare pe toate posturile TV și site-urilor mass-media. 

”Este nevoie de pozitivism, Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne de motiveze.

Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are.

Când văd ca se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’.Văd că Putin care a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege”, a spus Stoican,la conferința de presă de dinaintea meciului de la Arad. Asta le-am zis și eu băieților," conform Digi Sport

Comentarii