Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un dinamovist convins, mizează pe Flavius Stoican

 



„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport+.


„Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm.

E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă. S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. 

Au fost multe decizii greșite, dar ne-am pus pe făgașul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. 

De când sunt în fotbal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu”, a mai spus Iuliu Mureşan., conform Looksport.


Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Cosmin Bărcăuan, fostul jucător al lui "cainilor" si coechipier a lui Flavius Stoican este de parere ca antrenorul dinamovist poate sa o salveze pe Dinamo. 

„A fost o primă repriză în care s-a văzut un Rapid mai activ, cu posesie, în a doua repriză, Dinamo a reușit să revină. Mi-a plăcut jocul lui Dinamo, am văzut altceva față de meciurile anterioare.

 Am încredere în Flavius că va reuși până la urmă să pună echipa pe picioare. Jucătorii de la Gaz Metan se văd un plus, 

Dinamo are nevoie de jucători cu experiență, cred că va reuși să facă o echipă, sunt sigur că Dinamo nu va retrograda și vor face o echipă atât pentru sezonul actual, cât și pentru sezonul următor.

S-a văzut o relaxare la golul lui Dinamo, la fundașii centrali ai Rapidului a fost o relaxare pe tot parcursul jocului, lenți, fără agresivitate în joc. Fundașul central trebuie să țină echipa, să vorbească. 

Nu se poate, aveai mingea pe piciorul stâng, ai dat cu dreptul, exeriorul, sunt niște greșeli cu fond de relaxare”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Ora Exactă în Sport.

Comentarii