Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Veste bună! Inamicul public al DDB pleacă de la Dinamo!

 


Doi absenți in meciul cu UTA!

Stoican a hotărât ca Gabi Torje să nu joace pentru Dinamo în deplasarea de la UTA, Toje fiind obosit după nopțile nedorite din cauza problemei lui familiare. Antrenorul "câinilor" s-a decis sa nu se bazeze pe serviciile portarul Thomas Chesneau pentru meciul cu UTA. Daca Torje are probleme în familie, portarul Thomas Chesneau pentru ca nu este într-o stare mentală bună. In locul lui a fost cooptat în lot Ștefan Fara. Tehnicianul ros-albilor a explicat de ce a luat aceasta decizie: 

„Thomas Chesneau, a avut o zi proastă dar este un portar care are calități. In momentul acesta, din

 punct de vedere psihologic, nu este la capacitate maximă și o să mergem cu doi portari, Cristiano Figueiredo și  Fara. Eşanu și-a scos mâna din ghips mai durează cel puțin o săptămână până să fie cot la cot cu colegii lui”, a spus Flavius Stoican, conform Telekom Sport.


Flavius Stoican încearcă să-i motiveze pe dinamovisti cu Vladimir Putin


Dacă ne apreciați munca puteți dona cât va lasă sufletul. Multumim anticipat!


Flavius Stoican, fostul jucător al "câinilor" și actual antrenor  a explicat de ce nu vrea sa plece de la echipa momentan. Antrenorul spune ca încă nu i-a cerut-o nimeni din conducerea lui Dinamo și ca dacă i se va cere acest lucru, el nu va ezita sa plece. Se pare ca ultimul meci pentru Flavius Stoican si Iuliu Mureșan este cel cu UTA.  Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo se va întruni săptămâna viitoare  și este foarte posibil ca la cei doi sa se renunțe. Flavius Stoican  a vorbit în conferința de presa despre aceasta posibilitate ca Administratorul special si el sa plece de la Dinamo. 

Stoican spune ca Administratorul special Mureşan a venit ieri la stadion și ca l-a simțit dezamăgit, ca dansul e obișnuit sa vadă o echipa câștigătoare dând exemplul pe CFR la care a activat mai multi ani. E conștient ca e mai greu sa lupți la retrogradare decât la trofee. Antrenorul ros-albilor a ajuns la concluzia ca toți la momentul de fata sunt în genunchi. 

"Flavius, e nevoie de un declic, atunci sănătate!" - Stoican este dispus sa plece de la Dinamo oricând, dar sa i se ceara acest lucru de către o persoană avizata din conducerea clubului. Dar el sa își dea demisia când considera ca elevii lui au nevoie de ajutorul lui nu o sa o facă. 

"Dacă oamenii care conduc clubul zic că e mai bine să plec, eu plec”

Antrenorul "câinilor" a vorbit despre posibila ultima confruntare cu arădenii a lui din postura de antrenor a lui Dinamo. Flavius Stoican spera ca jucătorii lui sa-și revină după meciul pierdut în fata Universitatii Craiova la un scor usturător. 

Stoican spune ca este un stadion rosu - alb și ca trebuie sa se gândească ca joaca acasă și ca echipa lui trebuie  sa încerce sa dea goluri. Antrenorul dinamovist are încredere în băieți și ca crede în fotele fotbaliștilor săi. 

Stoican a explicat cum încearcă să-și detensioneze jucătorii, după eșecul usturător în fata celor de la Universitatea Craiova. Flavius Stoican încearcă sa-și motiveze fotbaliștii cu un personaj foarte cunoscut și care la aceasta ora apare pe toate posturile TV și site-urilor mass-media. 

”Este nevoie de pozitivism, Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne de motiveze.

Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are.

Când văd ca se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’.Văd că Putin care a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege”, a spus Stoican,la conferința de presă de dinaintea meciului de la Arad. Asta le-am zis și eu băieților," conform Digi Sport


Inamicul public al DDB pleacă de la Dinamo!


Fundașul stânga Steliano Filip  pleca de la Dinamo. Filip se afla într-o situație tensionata cu suporterii dinamovisti și conducerea "câinilor". El vrea zilele astea sa renunțe la salariul lui de la Dinamo pe 4 luni, doar ca sa fie lăsat liber de contract. Suna la care fundașul stânga renunță este de 30.000 de euro. 

Steliano Filip a primit o ofertă de la Mezokovesdi, ocupanta locului 7 din prima ligă maghiară.În schimbul fotbalistului, ungurii îi oferă lui Dinamo 50 de mii de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, conform Fanatik Cele doua cluburi trebuie sa ajungă la o înțelegere pentru ca pe 14 februarie este ultima zi în care se pot face transferuri în cele două campionate. 

Comentarii