Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu despre investitorii interesați de Dinamo

 
Vlad Morar ar putea debuta la Dinamo chiar împotriva fostei sale echipe, Rapid. Vlad Morar nu se teme de retrogradarea lui Dinamo: „Dacă îmi făceam griji că retrogradăm nici nu mai veneam!” Fotbalistul ar putea debuta la Dinamo chiar împotriva fostei sale echipe, Rapid.

"Mergem cu gândul la victorie pentru că trebuie să mai acumulăm puncte până se termină sezonul regulat. Dinamo e un în continuare un club mare și locul din clasament nu reflectă ceea ce reprezintă această echipă. Dinamo trebuie să fie sus, să se bată la campionat și la playoff, nu la retrogradare."Întrebat daca se așteptă sa fie înjurat de fanii Rapidului, jucătorul a răspuns.

"Deja am primit mesaje frumoase de la o parte din galerie. Nu m-au amenințat. Vreau doar să spun că au fost niște mesaje foarte frumoase! Sunt două echipe cu mulți suporteri și ne așteptăm la un spectacol în tribune." Întrebat  ce mesaj lasă dinamovistilor, jucătorul a răspuns: "Să fie alături de noi, pentru că doar așa putem salva acest sezon dificil.

Știu că au așteptări mari de la mine. Nu simt nicio presiune și abia aștept să joc și să îmi fac treaba, să dau goluri. Sincer dacă îmi făceam griji că retrogradăm nici nu mai veneam! Ce spune de un eventual baraj cu U Cluj. Eu sper ca ei să promoveze direct și să nu ne întâlnim la baraj. E echipa la care am debutat și țin la acest club. Ar fi un meci dificil pentru ambele echipe, mai ales că sunt galeriile înfrățite și sper să evităm acest lucru. Sperăm să scăpăm și de baraj"conform Fanatik


“Discuţiile cu investitorii avansează încet! Nu ştiu dacă vor să se implice”.

“Eu am speranţe că Dinamo îşi va face treaba din punct de vedere sportiv. Am făcut eforturi să avem o echipă competitivă şi sper să fie aşa. După meciurile care urmează vrem să răsuflăm uşuraţi la finalul campionatului fără să ne gândim la lucruri de ordin administrativ, sancţiuni pentru alte echipe şi altele. 

Discuţiile cu investitorii străini avansează foarte încet. Sunt foarte precauţi, analizează cu atenţie şi în acest moment nu aş putea avea o idee dacă doresc sau nu să se implice la Dinamo, a spus Zăvăleanu referitor la negocierile cu investitorii străini.

Alături de banii din drepturile tv, DDB este unul dintre puţinii noştri susţinători financiari. Când ei reuşesc să strângă bani, îi virează în club. Dincolo de supărările suporterilor, au demonstrat de fiecare dată că sunt alături de echipă şi, când a fost nevoie, au sprijinit financiar echipa.

Lucrurile s-au mai stabilizat. Am rezolvat multe lucruri, am înţeles multe dintre probleme. Din păcate, faţă de ceea ce îmi doresc referitor la liniştea din jurul echipei, deocamdată acest lucru nu se întâmplă şi mi-aş dori să fie puţin altfel. 

Atât jucătorii, cât şi antrenorii să îşi poată face treaba fără niciun fel de şocuri. La fel şi la partea administrativă. Ca să poţi munci şi să îţi poţi îndeplini obiectivele ai nevoie de o anumită linişte. 

Dinamo nu este un brand micuţ unde se poate face linişte în jur, dar sper ca rezultatele sportive să ajute echipa şi suporterii să nu mai aibă niciun fel de supărări.

 Îi rog pe toţi dinamoviştii să fie alături de echipă în situaţia în care se află”, a explicat Zăvăleanu potrivit Fanatik 

Comentarii