Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Doi absenți in meciul cu UTA!

 Flavius Stoican încearcă să-i motiveze pe dinamovisti cu Vladimir Putin

Flavius Stoican, fostul jucător al "câinilor" și actual antrenor  a explicat de ce nu vrea sa plece de la echipa momentan. Antrenorul spune ca încă nu i-a cerut-o nimeni din conducerea lui Dinamo și ca dacă i se va cere acest lucru, el nu va ezita sa plece. Se pare ca ultimul meci pentru Flavius Stoican si Iuliu Mureșan este cel cu UTA.  Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo se va întruni săptămâna viitoare  și este foarte posibil ca la cei doi sa se renunțe. Flavius Stoican  a vorbit în conferința de presa despre aceasta posibilitate ca Administratorul special si el sa plece de la Dinamo. 

Stoican spune ca Administratorul special Mureşan a venit ieri la stadion și ca l-a simțit dezamăgit, ca dansul e obișnuit sa vadă o echipa câștigătoare dând exemplul pe CFR la care a activat mai multi ani. E conștient ca e mai greu sa lupți la retrogradare decât la trofee. Antrenorul ros-albilor a ajuns la concluzia ca toți la momentul de fata sunt în genunchi. 

"Flavius, e nevoie de un declic, atunci sănătate!" - Stoican este dispus sa plece de la Dinamo oricând, dar sa i se ceara acest lucru de către o persoană avizata din conducerea clubului. Dar el sa își dea demisia când considera ca elevii lui au nevoie de ajutorul lui nu o sa o facă. 

"Dacă oamenii care conduc clubul zic că e mai bine să plec, eu plec”

Antrenorul "câinilor" a vorbit despre posibila ultima confruntare cu arădenii a lui din postura de antrenor a lui Dinamo. Flavius Stoican spera ca jucătorii lui sa-și revină după meciul pierdut in fata Universitatii Craiova la un scor usturător. 

Stoican spune ca este un stadion rosu - alb și ca trebuie sa se gândească ca joaca acasă și ca echipa lui trebuie  sa încerce sa dea goluri. Antrenorul dinamovist are încredere în băieți și ca crede în fotele fotbaliștilor săi. 

Stoican a explicat cum încearcă să-și detensioneze jucătorii, după eșecul usturător în fata celor de la Universitatea Craiova. Flavius Stoican încearcă sa-și motiveze fotbaliștii cu un personaj foarte cunoscut și care la aceasta ora apare pe toate posturile TV și site-urilor mass-media. 

”Este nevoie de pozitivism, Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne de motiveze.

Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are.

Când văd ca se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’.Văd că Putin care a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege”, a spus Stoican,la conferința de presă de dinaintea meciului de la Arad. Asta le-am zis și eu băieților," conform Digi Sport

Doi absenți in meciul cu UTA!

Stoican a hotărât ca Gabi Torje să nu joace pentru Dinamo în deplasarea de la UTA, Toje fiind obosit după nopțile nedorite din cauza problemei lui familiare. Antrenorul "câinilor" s-a decis sa nu se bazeze pe serviciile portarul Thomas Chesneau pentru meciul cu UTA. Daca Torje are probleme în familie, portarul Thomas Chesneau pentru ca nu este într-o stare mentală bună. In locul lui a fost cooptat în lot Ștefan Fara. Tehnicianul ros-albilor a explicat de ce a luat aceasta decizie: 


„Thomas Chesneau, a avut o zi proastă dar este un portar care are calități. In momentul acesta, din punct de vedere psihologic, nu este la capacitate maximă și o să mergem cu doi portari, Cristiano Figueiredo și  Fara. Eşanu și-a scos mâna din ghips mai durează cel puțin o săptămână până să fie cot la cot cu colegii lui”, a spus Flavius Stoican, conform Telekom Sport.

Comentarii