Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A picat transferul! Si care mai este situația echipei Gaz Metan

 Fundașul stânga Steliano Filip  pleca de la Dinamo. Filip se afla într-o situație tensionata cu suporterii dinamovisti și conducerea "câinilor". El vroia zilele astea sa renunțe la salariul lui de la Dinamo pe 4 luni, doar ca sa fie lăsat liber de contract. Suna la care fundașul stânga vroia sa renunțe era de 30.000 de euro. 

Steliano Filip primise o ofertă de la Mezokovesdi, ocupanta locului 7 din prima ligă maghiară.În schimbul fotbalistului, ungurii vroiau sa-i oferă lui Dinamo 50 de mii de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, conform Fanatik Cele doua cluburi trebuiau sa ajungă la o înțelegere pentru ca pe 14 februarie era ultima zi în care se pot face transferuri în cele două campionate. 

Insa Steliano Filip rămâne la Dinamo și poate să îi ajute pe „câini” în evitarea retrogradării. 

Transferul fostului internațional român în Ungaria, la Mezokovesdi, a picat în ultimul moment, anunță Prosport.  Steliano Filip n-a mai vrut să rămână la Dinamo, insistând în repetate rânduri ca vrea sa plece liber de contract de la Dinamo. „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar s-au adunat mai multe, și cu suporterii, și în perioada cu fostul antrenor."

Steliano Filip a sperat să ajungă la Mezokovesdi, echipă aflată pe locul 7 în Ungaria, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă.


Meciul Dinamo vs. Gaz Metan, a fost scos de la pariuri din cauza problemelor cu care se confrunta mediesenii. 

Gaz Metan Mediaș, în faliment?!

"Nu vor să ne lase să plecăm, Marius Nistor și Claudiu Boaru au spus că se intră în faliment. Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ce se întâmplă", a spus un jucător al lui Gaz Metan, sub protecția anonimatului.

Conform aceleiași surse, la antrenamentul Gazului au participat doar 10 fotbalisti. 

3 milioane de euro ar fi suma la care se ridică datoriile lui Gaz Metan Mediaș

"Noi ne putem continua activitatea, vrem să terminăm campionatul, să salvăm echipa, dar, din păcate, doar noi ne dorim asta. Aici e durerea foarte mare. Avem o primărie în spate care nu spune nimic, doar că ne dă un salariu zilele următoare și cam atât. Avem Romgaz, cu un profit pe 2021 de ordinul sutelor de milioane de euro și nu vine nimeni. Doar promisiuni că în martie vor veni cu o sumă de bani, dar nu spune ce sumă sau cât acoperă.

 Au intrat 500.000 de euro de la drepturi, primăria a mai dat niște bani, așa că s-au mai stins niște datorii. Mâine voi merge la antrenament, să văd și cu cine,"spunea Ilie Poenaru conform sport.ro

"Probabil luni vom pleca. Nu știu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Toți vor pleca! Avem 4 luni restante, nu poți rămâne atâtea luni fără bani. Am fost păcăliți, am fost mințiți, am avut încredere, dar gata. Probabil vor rămâne doar cei din Mediaș. Federația trebuie să facă ceva,"a spus Ioan Filip, după meciul cu CFR Cluj.


Foto: Sport Pictures

Comentarii