Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


A picat transferul! Si care mai este situația echipei Gaz Metan

 Fundașul stânga Steliano Filip  pleca de la Dinamo. Filip se afla într-o situație tensionata cu suporterii dinamovisti și conducerea "câinilor". El vroia zilele astea sa renunțe la salariul lui de la Dinamo pe 4 luni, doar ca sa fie lăsat liber de contract. Suna la care fundașul stânga vroia sa renunțe era de 30.000 de euro. 

Steliano Filip primise o ofertă de la Mezokovesdi, ocupanta locului 7 din prima ligă maghiară.În schimbul fotbalistului, ungurii vroiau sa-i oferă lui Dinamo 50 de mii de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, conform Fanatik Cele doua cluburi trebuiau sa ajungă la o înțelegere pentru ca pe 14 februarie era ultima zi în care se pot face transferuri în cele două campionate. 

Insa Steliano Filip rămâne la Dinamo și poate să îi ajute pe „câini” în evitarea retrogradării. 

Transferul fostului internațional român în Ungaria, la Mezokovesdi, a picat în ultimul moment, anunță Prosport.  Steliano Filip n-a mai vrut să rămână la Dinamo, insistând în repetate rânduri ca vrea sa plece liber de contract de la Dinamo. „Mie nu îmi este frică de nimeni, dar s-au adunat mai multe, și cu suporterii, și în perioada cu fostul antrenor."

Steliano Filip a sperat să ajungă la Mezokovesdi, echipă aflată pe locul 7 în Ungaria, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă.


Meciul Dinamo vs. Gaz Metan, a fost scos de la pariuri din cauza problemelor cu care se confrunta mediesenii. 

Gaz Metan Mediaș, în faliment?!

"Nu vor să ne lase să plecăm, Marius Nistor și Claudiu Boaru au spus că se intră în faliment. Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ce se întâmplă", a spus un jucător al lui Gaz Metan, sub protecția anonimatului.

Conform aceleiași surse, la antrenamentul Gazului au participat doar 10 fotbalisti. 

3 milioane de euro ar fi suma la care se ridică datoriile lui Gaz Metan Mediaș

"Noi ne putem continua activitatea, vrem să terminăm campionatul, să salvăm echipa, dar, din păcate, doar noi ne dorim asta. Aici e durerea foarte mare. Avem o primărie în spate care nu spune nimic, doar că ne dă un salariu zilele următoare și cam atât. Avem Romgaz, cu un profit pe 2021 de ordinul sutelor de milioane de euro și nu vine nimeni. Doar promisiuni că în martie vor veni cu o sumă de bani, dar nu spune ce sumă sau cât acoperă.

 Au intrat 500.000 de euro de la drepturi, primăria a mai dat niște bani, așa că s-au mai stins niște datorii. Mâine voi merge la antrenament, să văd și cu cine,"spunea Ilie Poenaru conform sport.ro

"Probabil luni vom pleca. Nu știu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Toți vor pleca! Avem 4 luni restante, nu poți rămâne atâtea luni fără bani. Am fost păcăliți, am fost mințiți, am avut încredere, dar gata. Probabil vor rămâne doar cei din Mediaș. Federația trebuie să facă ceva,"a spus Ioan Filip, după meciul cu CFR Cluj.


Foto: Sport Pictures

Comentarii