Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, transferuri la foc continuu

 
Conducerea dinamovistă cauta în continuare soluții pentru a redresa pe plan sportiv și financiar echipa "câinilor". Dumitru Dragomir vine cu o soluție care a mai fost încercata parțial și înainte de conducerea dinamovistă, atunci când suflarea ros-alba avea mai multi investitori. 

Dumitru Dragomir, a vorbit despre posibilitatea de a se implica la Dinamo. Dumitru Dragomir a zis ca e dispus sa finanțeze echipa Dinamo dar în anumite condiții.

"La Dinamo, acolo nu intram singur. Numai cu ideea mea, altfel nu. Nu poți să trăiești din banii suporterilor, la noi nu e Barcelona. Cel care a dat doi lei vrea să te jupoaie după aceea.

Singura chestie e să ai un grup de 10 oameni potenți care ar putea să dea, nu mult, ci 500.000 de euro pe an. Nu neapărat să îi ceară al 3-lea an. În primii 5 ani să punem câte 500.000, în fiecare an. Cinci ani să nu revendice banii, iar după eu garantez că le dau banii înapoi.

Fac un centru de juniori de top. Le dau salarii de la 12 ani, le angajez și părinții. Mă duc în Argentina, în Brazilia, Africa. Ei au maidane unde vezi jucătorii. Toate țările își fac echipe naționale de la 14 ani. Plătesc niște impresari care să îmi zică că e unu la Boca Juniors," conform Prosport


Dinamovistii spera sa facă un meci mare contra lui Raid, iar meciul se anunță un real spectacol. In tur meciul s-a terminat nedecis 1-1. Golul "câinilor"a fost dat de Gabriel Torje. 

Iuliu Mureșan administratorul special al clubului Dinamo, a anunțat ca partida va avea loc pe Arena Națională. Iuliu Mureșan se așteptă la un spectacol atât pe stadion cât și în tribune. Stadionul este deschis la capacitatea de 30%  din cauza pandemiei.

”Da, în mod cert, meciul se va juca pe Arena Națională, cu 30% din capacitate, ceea ce înseamnă un număr destul de mare de spectatori. Rapid și Dinamo au cele mai spectaculoase galerii. 

Va fi un spectacol și în teren și în tribune. E foarte important ca echipele de tradiție și cu suporteri să fie în Liga 1. Va fi un meci foarte important, atât în tribună, dar mai ales în teren. Sper să facem față mult mai bine, decât la partidele de acum, pentru că avem mai mulți jucători apți”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Sport.ro.


În după-amiaza dinaintea meciului dintre UTA și Dinamo, o parte dintre cei aproximativ 300 de suporteri ai lui Dinamo deplasați la Arad pentru a-și susține favoriții au fost implicați într-un conflict violent cu fanii lui UTA. Aflați la un restaurant, suporterii "câinilor" au fost atacați de ultrașii arădeni. Bătaia generală a fost surprinsă de camerele video ale localului, iar autoritățile au luat măsuri. 

Rezultatul: 52 de suporteri au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 9.900 de lei. De asemenea, aceștia au fost interziși la competițiile sportive timp de un an, conform GSPOFICIAL. Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar la Dinamo București

Fundașul Gabriel de Moura, mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Vlad Morar, toți trei ultima oară la Gaz Metan Mediaș, au semnat contracte cu Dinamo București și au început primele antrenamente sub comanda antrenorului principal Flavius Stoican, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.  

26 de meciuri, 24 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Gabriel de Moura pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon competițional. Brazilian, 33 de ani, Gabriel de Moura a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2019-2020, 12 jocuri în campionat și două în Cupa României.

25 de partide a adunat Răzvan Grădinaru la Gaz Metan Mediaș în acest sezon, 23 în campionat și două în Cupa României. 

Născut pe 23 august 1995, Răzvan Grădinaru a evoluat până la 15 ani la Academia Dinamo.

3 goluri în 19 meciuri a marcat Vlad Morar în această ediție de campionat pentru Gaz Metan. A mai evoluat două jocuri în Cupa României. 

28 de ani, Vlad Morar a înscris ultima oară în prima etapă din 2022, UTA vs Gaz Metan (0-1).

Bine ați venit la Dinamo București, Gabriel de Moura (2), Răzvan Grădinaru (21) și Vlad Morar (70)!

@ În paranteză sunt trecute numerele oficiale de joc pentru acest sezon competițional, a anunțat FC DINAMO BUCURESTI pe pagina oficială de Facebook. 

Comentarii