Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, transferuri la foc continuu

 




Conducerea dinamovistă cauta în continuare soluții pentru a redresa pe plan sportiv și financiar echipa "câinilor". Dumitru Dragomir vine cu o soluție care a mai fost încercata parțial și înainte de conducerea dinamovistă, atunci când suflarea ros-alba avea mai multi investitori. 

Dumitru Dragomir, a vorbit despre posibilitatea de a se implica la Dinamo. Dumitru Dragomir a zis ca e dispus sa finanțeze echipa Dinamo dar în anumite condiții.

"La Dinamo, acolo nu intram singur. Numai cu ideea mea, altfel nu. Nu poți să trăiești din banii suporterilor, la noi nu e Barcelona. Cel care a dat doi lei vrea să te jupoaie după aceea.

Singura chestie e să ai un grup de 10 oameni potenți care ar putea să dea, nu mult, ci 500.000 de euro pe an. Nu neapărat să îi ceară al 3-lea an. În primii 5 ani să punem câte 500.000, în fiecare an. Cinci ani să nu revendice banii, iar după eu garantez că le dau banii înapoi.

Fac un centru de juniori de top. Le dau salarii de la 12 ani, le angajez și părinții. Mă duc în Argentina, în Brazilia, Africa. Ei au maidane unde vezi jucătorii. Toate țările își fac echipe naționale de la 14 ani. Plătesc niște impresari care să îmi zică că e unu la Boca Juniors," conform Prosport


Dinamovistii spera sa facă un meci mare contra lui Raid, iar meciul se anunță un real spectacol. In tur meciul s-a terminat nedecis 1-1. Golul "câinilor"a fost dat de Gabriel Torje. 

Iuliu Mureșan administratorul special al clubului Dinamo, a anunțat ca partida va avea loc pe Arena Națională. Iuliu Mureșan se așteptă la un spectacol atât pe stadion cât și în tribune. Stadionul este deschis la capacitatea de 30%  din cauza pandemiei.

”Da, în mod cert, meciul se va juca pe Arena Națională, cu 30% din capacitate, ceea ce înseamnă un număr destul de mare de spectatori. Rapid și Dinamo au cele mai spectaculoase galerii. 

Va fi un spectacol și în teren și în tribune. E foarte important ca echipele de tradiție și cu suporteri să fie în Liga 1. Va fi un meci foarte important, atât în tribună, dar mai ales în teren. Sper să facem față mult mai bine, decât la partidele de acum, pentru că avem mai mulți jucători apți”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Sport.ro.


În după-amiaza dinaintea meciului dintre UTA și Dinamo, o parte dintre cei aproximativ 300 de suporteri ai lui Dinamo deplasați la Arad pentru a-și susține favoriții au fost implicați într-un conflict violent cu fanii lui UTA. Aflați la un restaurant, suporterii "câinilor" au fost atacați de ultrașii arădeni. Bătaia generală a fost surprinsă de camerele video ale localului, iar autoritățile au luat măsuri. 

Rezultatul: 52 de suporteri au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 9.900 de lei. De asemenea, aceștia au fost interziși la competițiile sportive timp de un an, conform GSP



OFICIAL. Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar la Dinamo București

Fundașul Gabriel de Moura, mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Vlad Morar, toți trei ultima oară la Gaz Metan Mediaș, au semnat contracte cu Dinamo București și au început primele antrenamente sub comanda antrenorului principal Flavius Stoican, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.  

26 de meciuri, 24 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Gabriel de Moura pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon competițional. Brazilian, 33 de ani, Gabriel de Moura a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2019-2020, 12 jocuri în campionat și două în Cupa României.

25 de partide a adunat Răzvan Grădinaru la Gaz Metan Mediaș în acest sezon, 23 în campionat și două în Cupa României. 

Născut pe 23 august 1995, Răzvan Grădinaru a evoluat până la 15 ani la Academia Dinamo.

3 goluri în 19 meciuri a marcat Vlad Morar în această ediție de campionat pentru Gaz Metan. A mai evoluat două jocuri în Cupa României. 

28 de ani, Vlad Morar a înscris ultima oară în prima etapă din 2022, UTA vs Gaz Metan (0-1).

Bine ați venit la Dinamo București, Gabriel de Moura (2), Răzvan Grădinaru (21) și Vlad Morar (70)!

@ În paranteză sunt trecute numerele oficiale de joc pentru acest sezon competițional, a anunțat FC DINAMO BUCURESTI pe pagina oficială de Facebook. 

Comentarii