Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O revenire în lotul "câinilor". Un fotbalist dinamovist s-a accidentat în amicalul cu Viitorul Cluj

 
A refuzat Rapid și Farul pentru a semna cu Dinamo!

Vlad Morar, a avut oferte și din partea Rapidului și Farului, dar fostul varf  de la Mediaș simpatizează cu Dinamo. Despre el se poate spune ca simpatizează cu ros-albii ținând cont de situația clubului Dinamo și situația celorlalte cluburi care l-au ofertat.

Nu știu câți dintre ăștia care se declara dinamovisti ar face alegerea pe care a făcut-o Vlad Morar venind la clubul nostru drag în situația de fata. Pe el chiar îl cred ca simpatizează cu Dinamo!

Vlad Morar, 28 de ani, este unul dintre cei trei fotbaliști pe care Dinamo i-a transferat de la Gaz Metan. Vlad Morar a semnat un angajament cu "câinii" până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare.

Atacantul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului, adversara de sâmbătă, și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roși”, potrivit GSP.


Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul cu Rapid care se va disputa sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30. Dinamo a disputat un meci amical contra celor de la Viitorul Cluj, încheiat cu scorul de 1-1.

Flavius Stoican l-a pierdut pe Ricardo Grigore, ieșit accidentat după acest amical, însă l-a câștigat pe Steliano Filip, jucător revenit în lotul lui Dinamo.

„Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește.

Ceea ce mă întristează e că s-a accidentat Ricci Grigore și are o entorsă destul de urâtă, dar în rest, un joc, un antrenament bun contra unei echipe de jucători tineri destul de talentați. Sunt jucători interesanți la Viitorul Cluj și a fost un meci frumos, cu ocazii, cu situații.

Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis. 

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune", conform Prosport

Comentarii