Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce acuze i se aduc arbitrului George Găman și fotbalistul devotat clubului Dinamo București

 




Dupa părerea majorității suporterilor dinamovisti și a mea, arbitrul George Găman, care la faza respectiva nu la eliminat pe Malcolm Edjouma, ar trebui sa stea "pe bara" cât sta și jucătorul nostru, și lui Malcolm Edjouma la fel sa stea pe bara pana i se "lungesc urechile" și sa-i asigure jucătorului medicamentația necesara și sa-i plătească operația. Dar cum acest jucător urma sa se transfere la "mioare"... E un gest încurajator!

Marius Tomozei a ieșit accidentat după doar câteva minute scurse din partida de la Botoșani. Sosit în această iarnă la Dinamo, Marius Tomozei a fost atacat dur de Malcom Edjouma și nu a mai putut continua partida. Marius Tomozei a fost atacat dur de Malcom Edjouma și nu a mai putut continua partida.

Fotbalistului i-a fost provocată o ruptură de ligamente și riscă să mai joace niciun meci în actuala stagiune. Cel mai probabil, Tomozei ar urma să stea 6 luni departe de gazon.

Accidentat de Malcom Edjouma în minutul 5 al meciului FC Botoșani vs Dinamo București, fundașul Marius Tomozei a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Ortopedie MedLife România, a anunțat medicul echipei noastre, Constantin Tiberiu Horcea, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Formată din medicii Radu Paraschiv și Constantin Tiberiu Horcea, echipa medicală a realizat reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern și extern la genunchiul stâng al fotbalistului dinamovist.

3 meciuri a jucat Marius Tomozei pentru Dinamo în acest început de an. Multă sănătate și o recuperare cât mai rapidă, Marius Tomozei!", au transmis cei de la Dinamo, pe Facebook.

Ion Crăciunescu crede că Malcolm Edjouma, omul care l-a accidentat pe Tomozei, trebuia eliminat.

Specialistul Digi Sport și fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, e de părere că intrare viitorului jucător al FCSB-ului, Malcolm Edjouma, asupra lui Marius Tomozei, trebuia sancționată cu eliminare.

"Mie mi se pare un fault grosolan. De ce este un fault grosolan? Un jucător care nu are niciun fel de treabă cu mingea sare într-un adversar și îl rănește grav. Acesta a părăsit terenul, este o accidentare gravă.

De aici pare umăr la umăr, dar din reluarea cealaltă se vede că sare în aer și se duce în el. Nu are nicio treabă cu mingea! Eu spun că e fault grosolan, la fault grosolan se dă cartonaș roșu. Nu galben!", a spus Crăciunescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.



A refuzat Rapid și Farul pentru a semna cu Dinamo!

Vlad Morar, a avut oferte și din partea Rapidului și Farului, dar fostul varf  de la Mediaș simpatizează cu Dinamo. Despre el se poate spune ca simpatizează cu ros-albii ținând cont de situația clubului Dinamo și situația celorlalte cluburi care l-au ofertat.

 Nu știu câți dintre ăștia care se declara dinamovisti ar face alegerea pe care a făcut-o Vlad Morar venind la clubul nostru drag în situația de fata. Pe el chiar îl cred ca simpatizează cu Dinamo!

Vlad Morar, 28 de ani, este unul dintre cei trei fotbaliști pe care Dinamo i-a transferat de la Gaz Metan. Vlad Morar a semnat un angajament cu "câinii" până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare.

Atacantul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului, adversara de sâmbătă, și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roși”, potrivit GSP.

 

Marius Tomozei / Foto: Facebook @Dinamo București

Comentarii