Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce acuze i se aduc lui Flavius Stoican și noi detalii oferite de Badea

 Întrebat cine o sa fie înlocuitorul lui Iuliu Mureșan, Badea a răspuns 

Dinamo este într-un impas din punct de vedere sportiv. Dupa ultima umilita a dinamovistilor contra celor de la Craiova, nu amintim scorul ca ne ia cu amețeală, Iuliu Mureșan este foarte posibil sa fie demis din funcția care o ocupa la Dinamo. 


 Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea cel care l-a pus în funcție pe Iuliu Mureșan la Dinamo îl vrea plecat. Relațiile intre cei doi sau răcit atunci când Mureșan l-a demis pe Mircea Rednic de la Dinamo. 

Badea a fost întrebat dacă astăzi va avea loc Adunarea Generale a Acționarilor de la FC Dinamo pentru înlocuirea administratorului special. Acesta a spus ca ca astăzi nu se poate, dar zilele următoare urmează și menționează ca nu a luat încă legătura cu Iuliu Mureșan. Întrebat dacă i s-a găsit înlocuitor lui Iuliu Mureșan, Badea a specificat ca pentru asta trebuie convocați toți acționarii și sa se ia o decizie. Badea a spus ca sunt șanse ca convocarea AGA  pentru demiterea lui Mureșan să nu se aprobe.

Întrebat dacă se merge pe varianta Uhrin jr.,Badea a fost rezervat în a răspunde: 

"Vă spun sincer, nu vreau să intru pe acest traseu. De ce să intru pe un traseu pe care n-am circulat?" conform GSP

Dinamo se poate salva doar prin jocul ei și adunând puncte încheie domnul Badea. 


Stoican este vazut drept un antrenor motivational, insa asta nu pare sa-l ajute prea mult la Dinamo. Ba mai mult un fotbalist de al sau ii aduce vorbe grele, mentionand ca este un antrenor slab. 

Croatul Jovanovic este foarte nemultumit de statutul de rezerva si pentru faptul ca antrenorul "cainilor"nu i-a dat nici macar o sansa sa arate ce poate. 

In meciul cu Universitatea Craiova de aseara, fundasii ros-albi Aloe și Grigore, s-au intrecut in greseli,   Aloe lasandu-si echipa in inferioritate numerica. Iar lui Ricardo Grigore i se imputa cel putin un gol, dar el a venit dupa o accidentare care l-a tinut pe banca mai multe etape. 

„Prietene, nu am jucat deloc, nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a reacționat Jovanovic pe Instagram, după ce a fost criticat de un fan, care i-a trimis mai multe semne obscene, potrivit Fanatik.


Iuliu Mureșan a fost la Săftica pentru o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican


Iuliu Mureșan a fost la Saftica pentru a vedea cum decurg antrenamentele lui Dinamo după meciul cu Universitatea Craiova, potrivit Fanatik  Administratorul special Iuliu Mureșan o sa aibă o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican și este posibil sa-și anunțe și plecarea sa de la clubul Dinamo București. 

Florin Răducioiu nici nu a vrut sa stea pe banca lui Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican este foarte contestat de suflarea dinamovistă. 


Comentarii