Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor". Si cât mai are de așteptat Dinamo la comisie pentru Irobiso

 
Vineri, Dinamo va primi vizita lui  Gaz Metan, echipa care a rămas în 8 fotbaliști de baza, dintre care 2 cu memorii depuse și gândul la plecare! Stoican este precaut și face un apel la prudență.

Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, 18 februarie, de la ora 19:55. 

"Marea majoritate nu ne dădeau nicio șansa. Luptam, muncim și suntem atenți și psihic la tot ce înseamnă Dinamo București. Pentru ca eu împreuna cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc! Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie sa ne culcam pe aceasta ureche. Nu ma bucur de raul altora, în general sunt atent la ce fac eu ca antrenor, ce fac jucătorii, ce fac oamenii care vor sa ajute aceasta echipa. Fapte multe, mai puține vorbe.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important. Doar Grădinaru este în lotul echipei, ieri s-a antrenat, astăzi îi așteptăm pe Vlad Morar și Gabriel de Moura. În funcție de starea lor, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20. " a spus Flavius Stoican la conferita de presa, conform GSP .


"Am găsit o lista de jucători dintre care 4, 5 nu mai vroiau sa joace, iar Steliano Filip a luat o decizie inteligenta de a reveni în grup și sa fie folositor lui Dinamo. Moralul fotbalistului este foarte bun, avem nevoie de el, ne mai așteptă încă 5 meciuri din acest campionat regulat, după care vor urma aceste finale din play-out. Cred ca e bun moralul, grupul l-a primit cu bratele deschise,"a spus Florin Răducioiu, team-manager Dinamo, la conferința de presa.


”Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra,"a declarat Iuliu Mureșan, la ProX.


IREAL! Un titular din Liga 1 dorit de Dinamo și Rapid s-a transferat astăzi în liga 5 din Polonia

Thibault Moulin (32 de ani), jucătorul care a jucat titular la Academica Clinceni în ultimele două sezoane din Liga 1, a făcut o alegere de-a dreptul bizară.

Deși în această iarnă a fost dorit de Dinamo si Rapid, mijlocașul central a semnat astăzi un contract pe două sezoane și jumătate cu o echipă nou-promovată în liga 5 din Polonia, KS Wieczysta Krakow, a anunțat clubul din Cracovia pe site-ul oficial.

Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor"

"Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai multi jucători de la Mediaș).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaș sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu conform Digi Sport


Comentarii