Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor". Si cât mai are de așteptat Dinamo la comisie pentru Irobiso

 




Vineri, Dinamo va primi vizita lui  Gaz Metan, echipa care a rămas în 8 fotbaliști de baza, dintre care 2 cu memorii depuse și gândul la plecare! Stoican este precaut și face un apel la prudență.

Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, 18 februarie, de la ora 19:55. 

"Marea majoritate nu ne dădeau nicio șansa. Luptam, muncim și suntem atenți și psihic la tot ce înseamnă Dinamo București. Pentru ca eu împreuna cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc! Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie sa ne culcam pe aceasta ureche. Nu ma bucur de raul altora, în general sunt atent la ce fac eu ca antrenor, ce fac jucătorii, ce fac oamenii care vor sa ajute aceasta echipa. Fapte multe, mai puține vorbe.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important. Doar Grădinaru este în lotul echipei, ieri s-a antrenat, astăzi îi așteptăm pe Vlad Morar și Gabriel de Moura. În funcție de starea lor, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20. " a spus Flavius Stoican la conferita de presa, conform GSP .


"Am găsit o lista de jucători dintre care 4, 5 nu mai vroiau sa joace, iar Steliano Filip a luat o decizie inteligenta de a reveni în grup și sa fie folositor lui Dinamo. Moralul fotbalistului este foarte bun, avem nevoie de el, ne mai așteptă încă 5 meciuri din acest campionat regulat, după care vor urma aceste finale din play-out. Cred ca e bun moralul, grupul l-a primit cu bratele deschise,"a spus Florin Răducioiu, team-manager Dinamo, la conferința de presa.


”Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra,"a declarat Iuliu Mureșan, la ProX.


IREAL! Un titular din Liga 1 dorit de Dinamo și Rapid s-a transferat astăzi în liga 5 din Polonia

Thibault Moulin (32 de ani), jucătorul care a jucat titular la Academica Clinceni în ultimele două sezoane din Liga 1, a făcut o alegere de-a dreptul bizară.

Deși în această iarnă a fost dorit de Dinamo si Rapid, mijlocașul central a semnat astăzi un contract pe două sezoane și jumătate cu o echipă nou-promovată în liga 5 din Polonia, KS Wieczysta Krakow, a anunțat clubul din Cracovia pe site-ul oficial.

Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor"

"Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai multi jucători de la Mediaș).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaș sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu conform Digi Sport


Comentarii