Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, lovitură după lovitură! Si "Planul de insolventa al lui Dinamo este fantezist"-VIDEO

 
Cum l-a convins Zăvăleanu pe Mureșan să rămână la Dinamo

"N-a plecat la propriu, era foarte hotărât după meciul cu FCSB, dar pentru Dinamo, din punct de vedere administrativ, din punct de vedere al procedurii, având în vedere calitatea dânsului de administrator special, cel mai potrivit lucru era să fie acolo. 

I-am explicat că am pornit pe un drum și, chiar și în aceste condiții, fără liniște, s-a ajuns la un anumit staff, un anumit nucleu de echipă, o anumită colaborare.

Pe de altă parte, schimbarea unui administrator special într-o procedură de insolvență nu este un lucru foarte ușor, se pot întâmpla tot felul de lucruri. Nu aș fi vrut să o luăm de la capăt cu tot felul de discuții cu acționarii”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Sport.ro.

"Planul de insolventa a lui Dinamo este fantezist"

Iuliu Mureșan: ”Într-un weekend am plecat și am spus că nu mai vin”

„Am avut gândul de a renunța de mai multe ori și cel care m-a oprit a fost Răzvan Zăvăleanu, dar și suporterii și jucătorii. Eu am fost mereu un altfel de conducător, foarte apropiat, prieten cu jucătorii. Am reușit cu greu să schimbăm starea de spirit și lucrurile care erau rele în vestiar și în afara lui. În sfârșit suntem o echipă cu coeziune foarte mare între jucători, antrenori și conducere și sper să se vadă acest lucru.

Într-un weekend am plecat și am spus că nu mai vin, dar Răzvan Zăvăleanu m-a convins să revin. Eu nu sunt genul care să cedez, dar am zis că poate creez un șoc la echipă. Știam că le trebuie un șoc. Starea de spirit care era când am venit ne-a costat în acest campionat și am putut să schimb acest lucru făcând foarte multe schimbări în lot. 

Nu am găsit altă soluție mai bună, deși nu am respectat niște principii. Este în dauna omogenității, dar este în folosul coeziunii dintre jucători. Atmosfera s-a schimbat, suntem uniți”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dinamo, lovitură după lovitură!

"Câinii" mai dau o lovitură pe piața transferurilor. Christian Irobiso va ajunge la Dinamo, iar miercuri va semna contractul cu Dinamo, potrivit Prosport. Astfel, ros-albii vor lua al patrulea jucător de la Mediaș.

„Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat. Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, 

ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a spus recent Iuliu Mureșan.

Comentarii