Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O împăcare de ultim moment

 
Fie că sunt arbitrii mai slabi sau mai bine cotați, cu ecuson FIFA sau fără ecuson...împotriva noastră au aceeași manieră de arbitraj. O tentă CLARĂ de a ne dezavantaja și a ne ciupi cât mai mult cu putință! Oare unde vă veți opri, domnilor ,,fluierași"?

Daca stau bine și ma gândesc a fost o faza aproape identica cu fostul portar al nostru Plamen Iliev, dar atunci s-a dictat 11 m pentru adversar. Faze identice, dar deciziile nu sunt identice. Eu cred ca "fluierasii"ăștia deja ne-au "condamnat" sa intram în Liga 2. 

Meciul și arbitrajul defavorabil contra lui Dinamo, a ajuns litera de lege. Când nu ne elimina fotbaliști, nu ne dau 11 metri.

„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport+.„Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm.

E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă. S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. 

Au fost multe decizii greșite, dar ne-am pus pe făgașul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. 

De când sunt în fotbal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu”, a mai spus Iuliu Mureşan., conform Looksport.


Dinamo are nu mai puțin de șapte jucători cu probleme medicale înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. "Cainii" a plătit un preț important pentru egalul smuls cu Rapid. Trei fotbaliști s-au accidentat. 

Fotbalistul Mirko Ivanovski va fi indisponibil pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va lipsi de la antrenamente în următoarele zece zile, după ce a suferit o leziune musculară. 

Vestea bună este că nu este vorba despre o ruptură și accidentarea nu este una gravă. Cosmin Matei, are și el probleme la inghinali, o accidentare care necesită o atenție deosebită.

 Mihai Eșanu a fost chinuit de o accidentare la inghinali sezonul trecut și a lipsit aproximativ două luni de zile de pe gazon. Alexandru Răuță, a efectuat un control medical și așteaptă verdictul medicului, potrivit Fanatik


Mureșan a precizat că Dinamo a fost privată de un penalty, la faza în care Răzvan Patriche a fost faultat de portarul Horaţiu Moldovan, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a luat nicio măsură.

„De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele două puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun, am avut şi perioade în care Rapid a dominat. Ceea ce e îmbucurător e că facem puncte în deplasare, ceea ce arată altă soliditate a echipei. Şi faptul că am luat goluri puţine. Sunt lucruri care-mi dau speranţe că va fi bine şi vom rezolva problemele din punct de vedere al clasamentului.

La Dinamo acum e linişte. Lucrurile sunt aşezate, băieţii formează în sfârşit un grup, a fost foarte greu să facem acest grup. Zic eu că suntem bine şi se vede acest lucru în atitudine şi în realizări. Vreau să vorbesc despre jocul echipei, care s-a schimbat de trei etape în care am făcut cinci puncte. E presiune mare, vă daţi seama. E bine că ştim să gestionăm şi presiunea. Eu nu am vrut să-l dau afară pe Stoican, nici nu mi-a trecut prin cap. Oamenii care nu se pricep la fotbal şi-au dorit multe lucruri la Dinamo, dar eu nu am gândit aşa”, a declarat Iuliu Mureşan, la Look Sport+.


Steliano Filip, a stins conflictul cu Peluza Cătălin Hîldan la finalul derby-ului, potrivit Fanatik Galeria lui Dinamo și-a susținut în număr mare echipa în deplasare pe Național Arena cu Rapid și au creat o atmosferă demnă de un derby.

Inamicul public numărul unu al DDB a făcut un pas uriaș pentru a se reabilita în fața suporterilor dinamoviști, după ce a fost la cuțite cu aceștia, ambele părți aruncându-și cuvinte grele.

La finalul derby-ului cu Rapid, a avut însă loc marea împăcare. Aflat pe banca de rezerve după luni bune, Steliano Filip a intrat pe gazon la finalul partidei cu fetița sa și s-a îndreptat spre galerie.

Filip s-a jucat cu o minge împreună cu fiica sa, în uralele galeriei lui Dinamo, care a fost nevoită să aștepte pe stadion încă 15 minute din motive de securitate. 

Dinamovistul a postat filmulețul apoi pe pagina lui oficială de Instagram.

Comentarii