Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Situație incertă în lotul „câinilor". Nici acum nu s-a întors

 



Flavius Stoican: "Un meci cu câteva caracteristici, un meci în care vrem sa arătam bine, sa câștigam fiecare duel, sa ne batem pentru fiecare minge. Vrem sa obținem un rezultat pozitiv. As vrea sa confirme și jocul, sunt convins ca o sa fie un meci de lupta, trebuie sa ne punem mintea foarte mult la contribuție, sa fim inteligenți sa ne sacrificam pentru ca sunt convins ca vom avea în spate o senzațională galerie care ne va duce spre un rezultat pozitiv. In subconștientul nostru exista aceasta liniște, dar nu este de ajuns, suntem conștienți ca se poate și mai mult. 

Suntem în urmărirea celor din fata noastră, cum alții încerca sa ne bage pe noi sub linie, asa încercam și noi pe ceilalți sa-i băgam sub noi în clasament. Pana când nu se termina campionatul nu putem spune nimic, suntem atenți la fiecare meci în parte, în fotbal se poate întâmpla orice, trebuie sa nu tratam meciurile neserios. Suntem atenți, se poate întâmpla orice.

Șansele noastre sunt destul de mari sa scăpam direct de retrogradare, în ceea ce privesc șansele de baraj, rămâne de văzut cum ne vom prezenta.

Suntem în acest moment 22 de jucători de camp, vor rămâne 4 în afara lotului, avem doi jucători cu probleme Rici Grigore și Mihaiu, iar ieri a acuzat ceva probleme și Ivanov, sper sa nu fie ceva grav, voi decide după acest antrenament cine va rămâne pe foaia de joc. Trebuie sa integram rapid pe acești băieți, noi veniți, ca avem nevoie de ei, sunt jucători buni, sa nu rămâne doar la stadiul de vorbe sau încrederea pe care eu o am în ei. Sunt convins ca o vor face, ca sunt jucători și de echipa, nu sunt individualist, sunt jucători care pun suflet. Pe lista pe care o trimitem trebuie sa fim 25 de jucători, iar la ora actuala suntem 31 de jucători. Fiecare jucător care este în lotul acesta va avea șansa lui, fiecare dintre ei va avea șansa sa îmbrace tricoul lui Dinamo, dar se va trage linie și cei care au arătat continuitate vor rămâne in lot. Trebuie sa jucam și cu mintea, pentru ca sunt situații când jocul iți cere

 sa fim inteligenți. 70% si 30% picioare, noua ne trebuie acum 100% minte, ca dacă ai minte cu siguranța te antrenezi bine,  în anumite momente grele tratezi faza serios pana la capăt. Trebuie sa fim concentrați 100% și atunci rezultatele vor veni."


Situație incertă în lotul „câinilor”

Desire Segbe Azankpo atacantul lui Dinamo, nu s-a întors nici acum din Franța, acolo unde se recuperează după o problemă medicală.

Situația lui Azankpo este incertă, în sensul în care internaționalul din Benin a plecat în Franța și nici acum nu s-a întors, deși trebuia să o facă de la începutul săptămânii! 

Conducerea ros-albilor a primit răspuns din partea atacantului că se reface acolo. Cu acupunctură, potrivit GSP


Mâine, în ziua meciului, 2 000 de bilete vor putea fi procurate de la casele de bilete de la Arena Națională, casa de bilete din bulevardul Basarabia.  Atenție, din nou: câinii vor sta la peluza Sud, cea dinspre bulevardul Basarabia! 

Dinamo a primit 4000 de bilete și jumătate sunt epuizate. 

HAIDEȚI SĂ DĂM ÎN CELE RĂMASE!

Comentarii