Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo dă o super-lovitură! Si anunțul lui Iuliu Mureșan

 
Iuliu Mureșan, a anunțat că va continua în Ștefan cel Mare. oficialul a fost întors din drum. Dupa ce pierduseră drastic și cu FC Botoșani, scor 0-4, a urat și o înfrângere drastica cu  CS Universitatea. La acel moment,  administratorul special al lui Dinamo, era decis să părăsească echipa. Situația s-a schimbat radical Iuliu Mureșan anunțat ca a fost convins sa rămân la Dinamo.Situația dramatică a lui Dinamo s-a mai îmbunătățit, ca o consecință a dezastrului de la Gaz Metan.

„Mă simțeam foarte umilit după fiecare partidă. Mă refer la rezultate. Au fost momente în care am vrut să plec, dar mai mulți oameni m-au convins să mă răzgândesc," a spus Mureșan la Pro X. 

Mureșan anunță o ameliorare în cazul lui Stoican care după punctul obținut eroic cu UTA pare ca sau mai liniștit apele. 

„Toată lumea s-a calmat. Ne vedem de muncă și de treabă. Ne dorim un singur lucru: să salvăm echipa din această situație și să terminăm cu fruntea sus. Nimeni nu vrea să renunțe, vream să ne îndeplinim obiectivul. Cu CSU Craiova a fost un meci slab. În rest, s-a văzut o schimbare cu Flavius Stoican. Cu UTA am luptat eroic și cred că acolo a fost momentul unei schimbări. Am încredere că vor apărea rezultatele. Ce am obținut la Arad e mai mult decât un punct”, a mai spus Mureșan, potrivit sursei citate. 


Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 28-a din Liga 1. Duelul Rapid – Dinamo este cap de afiș. 

Rapid vs. Dinamo este programată sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30.


Conducerea "câinii" l-au transferat pe atacantul Vlad Morar (28 de ani). Din cauza situației de la  Gaz Metan, Dinamo încearcă sa profite, astfel la gruparea dinamovistă a ajuns si Vlad Morar (28 de ani). Fotbaliștii pot evolua chiar împotriva fostei lor echipe. Conducerea dinamovistă continuă transferurile și aduce al treilea jucător de la Gaz Metan. După Răzvan Grădinaru și Gabriel Moura, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Iuliu Mureșan a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor.

 Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel.  În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber. Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului" a spus Iuliu Mureșan, la ProX.

Situația de la Gaz Metan se pliază ca o mănușa pentru probleme de la Dinamo, conducerea câinilor anunțând în nenumărate rânduri ca sunt interesați de fotbaliști care sa aibă meciuri în picioare.Comentarii