Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo dă o super-lovitură! Si anunțul lui Iuliu Mureșan

 




Iuliu Mureșan, a anunțat că va continua în Ștefan cel Mare. oficialul a fost întors din drum. Dupa ce pierduseră drastic și cu FC Botoșani, scor 0-4, a urat și o înfrângere drastica cu  CS Universitatea. La acel moment,  administratorul special al lui Dinamo, era decis să părăsească echipa. Situația s-a schimbat radical Iuliu Mureșan anunțat ca a fost convins sa rămân la Dinamo.Situația dramatică a lui Dinamo s-a mai îmbunătățit, ca o consecință a dezastrului de la Gaz Metan.

„Mă simțeam foarte umilit după fiecare partidă. Mă refer la rezultate. Au fost momente în care am vrut să plec, dar mai mulți oameni m-au convins să mă răzgândesc," a spus Mureșan la Pro X. 

Mureșan anunță o ameliorare în cazul lui Stoican care după punctul obținut eroic cu UTA pare ca sau mai liniștit apele. 

„Toată lumea s-a calmat. Ne vedem de muncă și de treabă. Ne dorim un singur lucru: să salvăm echipa din această situație și să terminăm cu fruntea sus. Nimeni nu vrea să renunțe, vream să ne îndeplinim obiectivul. Cu CSU Craiova a fost un meci slab. În rest, s-a văzut o schimbare cu Flavius Stoican. Cu UTA am luptat eroic și cred că acolo a fost momentul unei schimbări. Am încredere că vor apărea rezultatele. Ce am obținut la Arad e mai mult decât un punct”, a mai spus Mureșan, potrivit sursei citate. 


Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 28-a din Liga 1. Duelul Rapid – Dinamo este cap de afiș. 

Rapid vs. Dinamo este programată sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30.


Conducerea "câinii" l-au transferat pe atacantul Vlad Morar (28 de ani). Din cauza situației de la  Gaz Metan, Dinamo încearcă sa profite, astfel la gruparea dinamovistă a ajuns si Vlad Morar (28 de ani). Fotbaliștii pot evolua chiar împotriva fostei lor echipe. Conducerea dinamovistă continuă transferurile și aduce al treilea jucător de la Gaz Metan. După Răzvan Grădinaru și Gabriel Moura, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Iuliu Mureșan a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor.

 Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel.  În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber. Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului" a spus Iuliu Mureșan, la ProX.

Situația de la Gaz Metan se pliază ca o mănușa pentru probleme de la Dinamo, conducerea câinilor anunțând în nenumărate rânduri ca sunt interesați de fotbaliști care sa aibă meciuri în picioare.



Comentarii