Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Emoții pentru Dinamo și Ionuț Negoiță. Unde va juca Dinamo meciurile de acasă în sezonul viitor!

 



„Evident că nici eu nu îmi doresc să mai continuăm această agonie, pentru că se reflectă şi asupra randamentului echipei. Pe mine mai puţin mă interesează ce probleme au ceilalţi, eu vreau să încercăm să facem tot posibilul să câştigăm cât mai multe puncte, să încercăm să salvăm clubul din situaţia asta foarte complicată. În primul rând trebuie să evităm retrogradarea şi apoi vom vedea ce putem face. Situaţia clubului nu este uşoară, problemele nu pot fi rezolvate peste noapte”, a declarat Răducioiu, " conform GSP

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

Dinamo a trecut trei stadioane în dosarul de licenţiere

Din stagiunea viitoare, ros-albii sunt nevoiti să joace în exil pentru că stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi demolat. 

Este vorba de stadionul Arcul de Triumf, stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari şi stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, conform Fanatik. Acestea sunt cele trei arene pe care “câinii” vor să îşi dispute meciurile de acasă. Prima opțiune este noul stadion Arcul de Triumf. 


Mureşan, revoltat: “Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă”


“Noi am vrea foarte tare să jucăm acolo, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo.

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.


Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine”, a spus Mureşan la Ora Exactă în Sport, pe Pro X.

Dinamo nu scapă de emoții, dosarul de bancrută frauduloasă în care Dinamo este a primit un nou termen. 

Emoții pentru Ionuț Negoiță și Dinamo. Procesul de bancrută frauduloasă, în linie dreaptă. Dosarul de bancrută frauduloasă în care fostul șef de la Dinamo este inculpat, a intrat pe ultima sută de metri. La termenul de miercuri, 16 februarie, instanța a rămas în pronunțare. Pe 13 aprilie putem avea o decizie. 

Miercuri, la Curtea de Apel București, a avut loc un nou termen în procesul în care Ionuț Negoiță, fostul acționar de la Dinamo, este acuzat de complicitate la bancrută frauduloasă în dosarul de insolvență în care s-a aflat SC Dinamo 1948 SA în perioada 2014-2015. 

Aflată din nou în insolvență, SC Dinamo 1948 SA nu este lipsită de emoții în acest dosar, societatea este parte „responsabilă civilmente”, astfel că o eventuală decizie nefavorabilă împotriva inculpaților ar putea aduce unele complicații și pentru clubul din „Ștefan cel Mare,” conform Playsport

Comentarii