Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Stoican are planuri mari cu Dinamo

 Anunțul momentului la Dinamo, făcut de Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan a dezvăluit că fotbalistii dinamovisti sunt cu banii la zi, inclusiv cu primele plătite după partidele cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș.Fotbalistii ros-albi nu mai au probleme de ordin financiar.

Fotbaliștii lui Flavius Stoican aveau promise bonusuri de 10.000 de euro pentru toată echipa, respectiv 5.000 de euro, sume care au fost deja achitate.

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. 

Dinamoviștii se mobilizează și strâng forduri pentru truse medicale ce vor ajunge în Ucraina

Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, 

însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat oficialul roș-albilor, Iuliu Mureșan, potrivit ProSport."Atmosfera este din ce în ce mai bună, vreau să mergem pe linia aceasta, dar mai avem mult de muncă. Şi mă refer în primul rând la realizările individuale din timpul partidei. Dar, într-adevăr, este o linişte mentală mai bună, dar nu în totalitate.

Teamă de retrogradare nu ne este, dar suntem atenţi. Avem nevoie de atenţie. Încercăm să urcăm, asta ne dorim, şi dacă putem să ajungem să scăpăm de baraj. Acesta este gândul nostru. Dacă nu ne stabilim un obiectiv îndrăzneţ înseamnă că ne mulţumim cu puţin, noi vom încerca, vom vedea ce va fi", a declarat Stoican.

"Vom avea o partidă dificilă, cum au fost toate de până acum. Ceea ce vreau de la jucători este să mergem pe aceeaşi linie, mă refer la dorinţă determinare, la realizări, să fim responsabili la situaţiile pe care le vom avea în această partidă. Pentru că vom avea şi ocazii, cu siguranţă.

Vreau să fim o echipă mai compactă, să nu lăsăm spaţii, pentru că întâlnim Sepsi, o echipă de jucători talentaţi, care au calitate individuală foarte bună şi trebuie să fim atenţi la aceste lucruri. Îmi doresc să facem o partidă bună, pentru că mai avem două meciuri din acest campionat până începe play-out-ul în care încercăm să luăm cât mai multe puncte, chiar dacă întâlnim echipe mai bune decât noi, Sepsi şi CFR Cluj.

Este foarte important să luăm cât de mult putem din aceste două partide. Chiar dacă Sepsi a pierdut cu CFR, au făcut o partidă consistentă, nu au reuşit să marcheze, dar şi-au creat ocazii, au avut iniţiativă. Deci nu va fi uşor, va fi un meci deschis oricărui rezultat. Bănuiesc că atmosfera la ei este una de tristeţe, pentru că au avut obiectiv să prindă play-off-ul şi nu l-au prins", a afirmat antrenorul dinamovist.

"După meciul cu Rapid ni s-a promis o primă. Chiar dacă nu este o sumă exorbitantă, mă încântă că indiferent dacă au fost titulari sau rezerve, suma se împarte egal la toată lumea. Şi ăsta este un lucru îmbucurător, pentru că vrem să arătăm ca o familie.

Important este ca jucătorii să încerce să salveze această echipă de la retrogradare şi nu cred că sunt atât de importanţi banii, sunt necesari, dar nu la nivelul acesta. Ceea ce este important este că în momentele grele avem în spate această galerie formidabilă. 

Sunt momente în care îi împing spre un rezultat pozitiv pe jucători şi ăsta este un lucru foarte important", a mai spus Stoican potrivit Sport.ro

"Sunt nişte stimulente pentru jucători. Mie îmi pare bine că au răspuns pe teren, suntem la al treilea meci consecutiv bun. Evident că trebuie să continuăm pe această linie, mă bucur că am avut momente foarte bune în joc", a afirmat Răducioiu.


Comentarii