Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Iuliu Mureșan a anunțat unde se va juca derby-ul cu Rapid. Si "Cel care a dat doi lei vrea să te jupoaie după aceea"

 
Conducerea dinamovistă cauta în continuare soluții pentru a redresa pe plan sportiv și financiar echipa "câinilor". Dumitru Dragomir vine cu o soluție care a mai fost încercata parțial și înainte de conducerea dinamovistă, atunci când suflarea ros-alba avea mai multi investitori. 

Dumitru Dragomir, a vorbit despre posibilitatea de a se implica la Dinamo. Dumitru Dragomir a zis ca e dispus sa finanțeze echipa Dinamo dar în anumite condiții.

"La Dinamo, acolo nu intram singur. Numai cu ideea mea, altfel nu. Nu poți să trăiești din banii suporterilor, la noi nu e Barcelona. Cel care a dat doi lei vrea să te jupoaie după aceea.

Singura chestie e să ai un grup de 10 oameni potenți care ar putea să dea, nu mult, ci 500.000 de euro pe an. Nu neapărat să îi ceară al 3-lea an. În primii 5 ani să punem câte 500.000, în fiecare an. Cinci ani să nu revendice banii, iar după eu garantez că le dau banii înapoi.

Fac un centru de juniori de top. Le dau salarii de la 12 ani, le angajez și părinții. Mă duc în Argentina, în Brazilia, Africa. Ei au maidane unde vezi jucătorii. Toate țările își fac echipe naționale de la 14 ani. Plătesc niște impresari care să îmi zică că e unu la Boca Juniors," conform Prosport
Dinamovistii spera sa facă un meci mare contra lui Raid, iar meciul se anunță un real spectacol. In tur meciul s-a terminat nedecis 1-1. Golul "câinilor"a fost dat de Gabriel Torje. 

Iuliu Mureșan administratorul special al clubului Dinamo, a anunțat ca partida va avea loc pe Arena Națională. Iuliu Mureșan se așteptă la un spectacol atât pe stadion cât și în tribune. Stadionul este deschis la capacitatea de 30%  din cauza pandemiei.


”Da, în mod cert, meciul se va juca pe Arena Națională, cu 30% din capacitate, ceea ce înseamnă un număr destul de mare de spectatori. Rapid și Dinamo au cele mai spectaculoase galerii. 

Va fi un spectacol și în teren și în tribune. E foarte important ca echipele de tradiție și cu suporteri să fie în Liga 1. Va fi un meci foarte important, atât în tribună, dar mai ales în teren. Sper să facem față mult mai bine, decât la partidele de acum, pentru că avem mai mulți jucători apți”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Sport.ro.

În după-amiaza dinaintea meciului dintre UTA și Dinamo, o parte dintre cei aproximativ 300 de suporteri ai lui Dinamo deplasați la Arad pentru a-și susține favoriții au fost implicați într-un conflict violent cu fanii lui UTA. Aflați la un restaurant, suporterii "câinilor" au fost atacați de ultrașii arădeni. Bătaia generală a fost surprinsă de camerele video ale localului, iar autoritățile au luat măsuri.

Rezultatul: 52 de suporteri au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 9.900 de lei. De asemenea, aceștia au fost interziși la competițiile sportive timp de un an, conform GSP

Comentarii