Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu ar zice nu unei reveniri la Dinamo. Cum se împarte prima fotbaliștilor și cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo

 

Ionuț Șerban, îi avertizează pe ros-albi că ar putea avea probleme într-un baraj de menținere în liga 1 cu Petrolul, U cluj sau Hermannstadt.

Ionuț Șerban s-a recuperat după operație și a fost foarte aproape să semneze cu Petrolul, însă cele doua parți nu s-au înțeles, iar acum e liber de contract.

Ionuț Șerban nu ar spune nu unei reveniri la Dinamo: „Am mai lucrat de două ori cu Stoican”

Ionuț Șerban a vorbit despre  problemele de la Dinamo, iar fotbalistul care a mai lucrat cu Stoican nu ar spune nu unei reveniri.

Fostul mijlocaș a celor de la Dinamo spune ca este într-o forma fizica buna și ca se antrenează cu un  preparator fizic și face pregătire alături de Metalul Plopeni.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


Întrebat dacă poarta pica lui Dinamo jucătorul a spus: 

"Pentru mine e mai greu, pentru că eu nu am jucat la Dinamo, nici înainte de accidentare din diverse motive și acum e normal să îmi fie mai greu. Am aproape un an de când n-am mai jucat. Am trecut prin momente foarte grele. 7 luni am stat pe bară."

Ionuț Șerban mărturisește ca nu ar spune nu unei reveniri în trapa "câinilor".

"M-am mai gândit și eu la treaba asta. M-aș gândi, nu cred că aș spune nu! Eu am renunțat cu câteva luni înainte la o parte din salariu. Nu au procedat corect cu mine, dar a fost comportamentul conducerii din acel moment. Însă acum nu mai e nimeni din conducerea de atunci a lui Dinamo."

Mijlocașul spune ca oricărui jucat o sa-i fie greu sa se adapteze la Dinamo in acest moment din punct de vedere sportiv, financiar și din cauza presiunii suporterilor dinamovisti. Iar soluția câștigătoare crede ca este sa mobilizeze fotbaliștii și nu sa aducă jucători noi, pentru ca lotul este destul de valoros pentru a evita retrogradarea.

"Eu cred că soluția e să încerce să mobilizeze jucătorii, nu să aducă neapărat alții noi, pentru că sunt fotbaliști de valoare la Dinamo"

Trage un semnal de alarma și spune ca în meciurile de baraj se poate întâmpla orice.

"Eu cred că mai ales la meciurile de baraj se poate întâmpla orice. Sunt mai imprevizibile ca meciuri de Cupă. Cred că Dinamo în acest moment ar avea probleme mari cu Petrolul. Universitatea Cluj și Hermannstadt sunt iar niște echipe care eu cred că ar porni cu prima șansă cu Dinamo," potrivit Fanatik  


Cum ar putea arăta Gaz Metan în meciul cu Dinamo

În acest moment, Gaz Metan are 12 jucători cu experiență în Liga 1. Aceștia sunt: Matricardi (28 de ani), Kanda (21 de ani), Gaspar (19 ani), Francisco Junior (30 de ani), Cr. Avram (18 ani), Dobrescu (29 de ani), Buzbuchzi (28 de ani), Matricardi (28 de ani), Chamed (28 de ani), Mathaus (31 de ani), Dr. Iancu (19 ani), Paul Costea (22 de ani), Șteau (20 de ani).

Ilie Poearu a decis să mizeze pe 8 juniori: Grosz (portar la Gaz Metan U19), Mocan (mijlocaș la Gaz Metan U17), Covaci (mijlocaș la Gaz Metan U19), Domșa (mijlocaș la Gaz Metan U19), Țala (mijlocaș la Gaz Metan U17), Ursu (mijlocaș  la Gaz Metan U17), Noian (atacant la Gaz Metan U17), Maxim (mijlocaș la Gaz Metan U19)

Cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo: 

Buzbuchi - Kanda, Matricardi, Mathaus, Dobrescu - Cr. Avram, F. Junior - Chamed, Gaspar, P. Costea -  Vl. Domșa, potrivit GSP


Antrenorul împarte banii jucătorilor în funcție de minutele jucate

Prima pentru meciul cu UTA este de 10.000 de euro, iar fiecare titular va încasa câte 500 de euro. Surse din vestiarul dinamoviștilor ne-au mărturisit că jucătorii nu mai decid cum să se împartă banii, așa cum era până acum, ci Flavius Stoican va împărții banii, potrivit Prosport

Comentarii