Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Nu ar zice nu unei reveniri la Dinamo. Cum se împarte prima fotbaliștilor și cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo

 





Ionuț Șerban, îi avertizează pe ros-albi că ar putea avea probleme într-un baraj de menținere în liga 1 cu Petrolul, U cluj sau Hermannstadt.

Ionuț Șerban s-a recuperat după operație și a fost foarte aproape să semneze cu Petrolul, însă cele doua parți nu s-au înțeles, iar acum e liber de contract.

Ionuț Șerban nu ar spune nu unei reveniri la Dinamo: „Am mai lucrat de două ori cu Stoican”

Ionuț Șerban a vorbit despre  problemele de la Dinamo, iar fotbalistul care a mai lucrat cu Stoican nu ar spune nu unei reveniri.

Fostul mijlocaș a celor de la Dinamo spune ca este într-o forma fizica buna și ca se antrenează cu un  preparator fizic și face pregătire alături de Metalul Plopeni.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


Întrebat dacă poarta pica lui Dinamo jucătorul a spus: 

"Pentru mine e mai greu, pentru că eu nu am jucat la Dinamo, nici înainte de accidentare din diverse motive și acum e normal să îmi fie mai greu. Am aproape un an de când n-am mai jucat. Am trecut prin momente foarte grele. 7 luni am stat pe bară."

Ionuț Șerban mărturisește ca nu ar spune nu unei reveniri în trapa "câinilor".

"M-am mai gândit și eu la treaba asta. M-aș gândi, nu cred că aș spune nu! Eu am renunțat cu câteva luni înainte la o parte din salariu. Nu au procedat corect cu mine, dar a fost comportamentul conducerii din acel moment. Însă acum nu mai e nimeni din conducerea de atunci a lui Dinamo."

Mijlocașul spune ca oricărui jucat o sa-i fie greu sa se adapteze la Dinamo in acest moment din punct de vedere sportiv, financiar și din cauza presiunii suporterilor dinamovisti. Iar soluția câștigătoare crede ca este sa mobilizeze fotbaliștii și nu sa aducă jucători noi, pentru ca lotul este destul de valoros pentru a evita retrogradarea.

"Eu cred că soluția e să încerce să mobilizeze jucătorii, nu să aducă neapărat alții noi, pentru că sunt fotbaliști de valoare la Dinamo"

Trage un semnal de alarma și spune ca în meciurile de baraj se poate întâmpla orice.

"Eu cred că mai ales la meciurile de baraj se poate întâmpla orice. Sunt mai imprevizibile ca meciuri de Cupă. Cred că Dinamo în acest moment ar avea probleme mari cu Petrolul. Universitatea Cluj și Hermannstadt sunt iar niște echipe care eu cred că ar porni cu prima șansă cu Dinamo," potrivit Fanatik  


Cum ar putea arăta Gaz Metan în meciul cu Dinamo

În acest moment, Gaz Metan are 12 jucători cu experiență în Liga 1. Aceștia sunt: Matricardi (28 de ani), Kanda (21 de ani), Gaspar (19 ani), Francisco Junior (30 de ani), Cr. Avram (18 ani), Dobrescu (29 de ani), Buzbuchzi (28 de ani), Matricardi (28 de ani), Chamed (28 de ani), Mathaus (31 de ani), Dr. Iancu (19 ani), Paul Costea (22 de ani), Șteau (20 de ani).

Ilie Poearu a decis să mizeze pe 8 juniori: Grosz (portar la Gaz Metan U19), Mocan (mijlocaș la Gaz Metan U17), Covaci (mijlocaș la Gaz Metan U19), Domșa (mijlocaș la Gaz Metan U19), Țala (mijlocaș la Gaz Metan U17), Ursu (mijlocaș  la Gaz Metan U17), Noian (atacant la Gaz Metan U17), Maxim (mijlocaș la Gaz Metan U19)

Cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo: 

Buzbuchi - Kanda, Matricardi, Mathaus, Dobrescu - Cr. Avram, F. Junior - Chamed, Gaspar, P. Costea -  Vl. Domșa, potrivit GSP


Antrenorul împarte banii jucătorilor în funcție de minutele jucate

Prima pentru meciul cu UTA este de 10.000 de euro, iar fiecare titular va încasa câte 500 de euro. Surse din vestiarul dinamoviștilor ne-au mărturisit că jucătorii nu mai decid cum să se împartă banii, așa cum era până acum, ci Flavius Stoican va împărții banii, potrivit Prosport

Comentarii