Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Vrea sa-l convingă pe Plamen Iliev sa revină la Dinamo. Asta vreau

 




Antoni Ivanov le transmite dinamovistilor ca vrea sa rămân la Dinamo și din vara. De asemenea are un moral bun și spune ca Dinamo are șanse de a se salva de la retrogradare. Fotbalistul bulgar spune ca prea putin contează cu cine joaca Dinamo în aceasta zi și ca mai mult contează sa adune puncte și ca va da totul pentru echipa. Ivanov este de părere ca meciul din aceasta seara o sa fie un meci greu, dar lui Dinamo ii trebuie puncte, e de părere ca presiunea e mare când joci pentru Dinamo și spune ca nu pot dezamăgi la infinit suporterii ros-albi. 

Bulgarul crede într-un rezultat pozitiv în favoarea "câinilor". E conștient ca nimeni nu le mai da nicio șansa, dar aduce un argument ca ar putea sa fie o surpriza. Antoni Ivanov maioneza ca se poate întâmplă orice la meciul din seara aceasta și spera sa aibă noroc dacă jucătorii ros-albi vor face  construcție. 

Ivanov spune ca este un meci cu o încărcătura mare, ca albele tabere ale suporterilor își doresc mult de la acest meci pentru ca sunt orgolii mari și din punctul bulgarului Dinamo Craiova îl considera un derby. 

Spune ca nu au fost probleme de adaptare la Dinamo pentru ca este un jucător serios care da 100%  și l-a ajutat și faptul ca cunoștea o parte dintre fotbaliștii de la Dinamo.

Antoni Ivanov vrea sa se implice total la Dinamo și spune ca dacă Stoican ii va cere vreun sfat ținând cont ca a fost jucătorul Craiovei, îl va da, dar ca momentan antrenorul "câinilor"nu a făcut-o. 

Bulgarul este conștient ca o sa fie un meci greu și spune ca dacă nu poate câștigă echipa, măcar sa nu piardă. 

Antoni Ivanov pare implicat 100% la Dinamo și spune ca se va bucura dacă va marca un gol în poarta fostei sale echipe. 

Fostul jucător al Craiovei spune ca este mândru ca îmbracă tricoul "câinilor" și spune ca e o echipa mai mare decât se așteptă, cu niște suporteri minunați. 

Ivanov își dorește de la acest derby sa vina cât mai multa lume la stadion și ca suporterii dinamovisti sa aibă răbdare și încredere în ei. Crede ca pentru Dinamo este ca și un trofeu dacă reușește sa se salveze de la retrogradare. E recunoscător suporterilor ca l-au primit cu bratele deschise și i-au acordat încrederea și vrea sa-i răsplătească prin a salva echipa de la retrogradare și spune ca vrea sa rămână și din vara la Dinam. Spune ca s-a acomodat excelent, ca avantajul lui este ca știe limba sârbă și poate dialoga cu mai multi fotbaliști de la Dinamo. Si-a propus sa-l convingă pe Plamen sa revină la sentimente mai bune pentru Dinamo și sa-l facă sa-și schimbe decizia, conform Fanatik


Dupa înfrângerea cu Botoșani GSP a scris ca fanii din programul DDB l-au contactat pe Dusan Uhrin jr.  pentru al convinge sa se reîntoarcă în Ștefan cel Mare. Răzvan Zăvălenu, nu a vrut sa comenteze acest subiect. Zăvălenu a vorbit însa despre amicalul cu Real Madrid. Zăvălenu, a spus ca astfel de discuții dezavatajeaza echipa Dinamo și discuțiile cu posibilii investitori cu care este în legătură, conform Playsport Administratorul judiciar a spus ca a luat legătură și el și Răducioiu cu Butragueno de la Real Madrid și ca se cauta o soluție pentru un meci care sa convină ambelor echipe. Spune ca un astfel de meci este o onoare pentru orice club, dar ca nu trebuie făcut prin persoane neautorizate. 


Stoican vrea sa-l foreze pe Desire Azankpo deși aceasta este accidentat în lipsa lui Mirko Ivanovski care este accidentat, conform Fantik  Flaviu Stoican crede ca echipa sa poate sa se salveze de la retrogradare. 

Dinamo are multi jucători indisponibili pentru următorul meci cu Universitatea Craiova. 

Mirko Ivanovski și Răzvan Patriche (suspendați), Mihai Tomozei (accidentat), iar Gabi Torje va lipsi din cauza unor probleme în familie. 

Desire Segbe Azankpo are dureri la spate, dupa meciul cu Botosani si nu s-a antrenat normal, dar Stoican se simte nevoit sa-l folosească  din cauza ca Mirko Ivanovskieste suspendat. 

„Îmi puneam mari speranțe cu Desire. Din discuțiile cu doctorul este incert”, A explica Flavius Stoican la conferința de presa. 


Vreau sa aduc la cunoștință, dacă veți dialoga cu mine pe pagina sau pe grup sau o sa vad un comentariu, o analiza corecta și o idee buna, eu o sa o postez pe site. Indiferent de cânt ești de nervos sau dezamăgit de un rezultat al dinamovistilor, găsește termenii potriviți pentru a te exprima dacă vrei sa colaboram. Nu se vor accepta  atacurile la persoana și jignirile. Dar o analiza corecta a unui subiect este bine venita. 


Comentarii