Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo are pe listă 4 jucători. Vezi jucătorii doriți de "câini". Si ce li se va oferi jucătorilor





 

Dinamo a obținut primul punct din 2022, după 0 la 0 cu UTA la Arad, meci pe care l-a încheiat în nouă oameni, din cauza eliminărilor. Flavius Stoican și-a felicitat elevii pentru atitudinea de la Arad. Flavius Stoican speră că Dinamo va arăta altfel de acum înainte, după ce a obținut un egal cu UTA în condițiile în care a terminat meciul în dublă inferioritate numerică.Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, speră ca acest rezultat să fie doar primul din seria celor care vor ajuta echipa să evite retrogradarea la finalul sezonului.

Gaz Metan Mediaș se confruntă cu mari probleme financiare și ar putea rămâne fără jucători chiar înainte de meciul cu Dinamo. alb-roșii vor să profite de situația critică a ardelenilor. 

Se trag ultimele cartușe în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă Gaz Metan Mediaș a decurs la tehnica adormirii adversarul, anunțând ca mai mulți fotbaliști de ai săi nu se vor prezenta la meciul cu Dinamo. Câinii au altă tactica, aceea de a destabiliza echipa Gazului Metan și încearcă pe ultima sută de metri să înregimenteze câțiva jucători ai Gazului. Nemulțumiți din cauza datoriilor, fotbaliștii Gazului vor să devină cât mai repede liberi de contract. 

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


Dinamo s-a interesat de Gabriel De Moura (33 de ani), potrivit Fanatik. Dinamo a mai pus ochii pe alți 3 jucători de la Mediaș. "Câinii"speră ca Horj, Grădinaru și Morar se semneze cu Dinamo pe ultima suta de metri, potrivit GSP

Răzvan Horj este un fundaș central de 26 de ani. Este cotat la 100.000 de euro și a bifat 9 partide în acest sezon.

Răzvan Grădinaru (26 de ani) poate juca în centrul sau pe benzile liniei de mijloc. Cotat la 550.000 de euro și crescut la juniorii FCSB, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol.


Atacantul Vlad Morar (28 de ani) are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolu, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA.


Primă la Dinamo, după punctul obținut cu UTA!

Conducerea dinamovistă vrea sa dea o prima câinilor care au evoluat în meciul cu UTA. Mai exact Răzvan Zăvăleanu a fost personal în vestiarul dinamoviștilor după partida de la Arad și le-a promis jucătorilor că în această săptămână. Jucătorii sunt deciși să împartă banii respectivi cu absolut toți din cadrul echipei.


După acest meci, Răzvan Zăvăleanu, a mers în vestiarul ros-albilor acolo unde i-a îmbrățișat pe jucătorii lui Flavius Stoican și le-a mulțumit pentru prestația din duelul cu arădenii.

Fiecare jucător care a fost pe teren în confruntarea cu „Bătrâna Doamnă” va încasa o primă de 500 de euro, un procent de 50 la sută din total urmând a fi suportat de fanii-acționari din programul socios Doar Dinamo București potrivit Prosport


Jucatorii lui Dinamo formează o adevărată familie, fotbaliștii vor să împartă banii cu absolut toți oamenii din cadrul echipei. Interesant este faptul că Iuliu Mureșan nu a fost în vestiarul „câinilor”.



Comentarii