Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atacantul îndrăgostit de Dinamo este golgheter. Si se pregătește un nou transfer de senzație la secția de handbal a "dulăilor"

 




Dinamo vs. Gaz Metan Mediaş, se disputa vineri, 18 februarie, de la ora 19:55, în etapa a 27-a.

Dinamo disputa astăzi un meci foarte important cu Gaz Metan Mediaș, echipa care a rămas fără o parte din fotbaliștii săi (unii ajungând la Dinamo) și antrenorul principal. Meciul se desfășoară în condiții speciale din cauza lotului echipei Gaz  Metan, dar și din cauza pandemiei cu COVID. Dinamo ocupa penultimul lot cu doar 13 puncte, iar Gaz Metan ocupa poziția a 15-pea cu 22 de puncte. Din punct de vedere al clasamentului pare sa fie un meci echilibrat, dar ținând cont de ultimele evenimente, suflarea dinamovistă spera într-o victorie. Este un meci extrem de important pentru Dinamo, care va căuta să profite de situația financiare a mediterenilor. Gaz Metan este nevoita să apeleze la mai multi juniori pentru a completa lotul. Meciul se joaca in conditii speciale iar dinamovistii pot veni pe stadion Ștefan cel Mare dar sa nu depășească procentul de 50%  din capacitatea arenei și la intrare trebuie sa prezinte certificatul COVID ori rezultatul unui test negativ PCR de 72 de ore sau antigen de 24 de ore.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


Dinamo a pierdut meciul cu Barcelona, dar a făcut o mutare de senzație după super partida din Liga Campionilor, pierdută la cinci goluri diferență (30-35). Prezent la partida din Sala Polivalentă, fostul mare portar a acceptat oferta lui Dinamo și urmează să facă din nou echipă cu Xavi Pascual, alături de care a câștigat Liga Campionilor, în sezonul precedent. Xavi Pascual l-a convins pe managerul sportiv David Barrufet să lucreze pentru cea mai bună echipă din România, potrivit Prosport Barrufet, multiplu medaliat olimpic, mondial și european, a bătut palma cu Dinamo, convins fiind și de atmosfera extraordinară făcută de fani, chiar dacă Sala Polivalentă a putut fi umplută doar la o capacitate de 30%.


Dinamo - Gaz Metan. Echipele de start

DINAMO: Cristiano - Buleică, Patriche, Jovanovic, A. Radu - Rodriguez, Pierret, Ivanov - Bordușanu, Ivanovski, C. Matei

REZERVE: Fara, Giafer, Grigore, Moura, Grădinaru, Torje, Bani, Borcea, Carp

ANTRENOR: Flavius Stoican


GAZ METAN: Buzbuchi - Cristian Maxim, Matricardi, Kanda, Dobrescu - Iancu, Chamed - Costea, Harfaș, Șteau - Gașpar

REZERVE: Grosz, Câmpean, Covaci, Noian, Mathaus, Tala, Ursu, Domșa

ANTRENOR: Marin Dună


Atacantul îndrăgostit de Dinamo este golgheter 

Majoritatea dinamovistilor isi aduc aminte cu drag despre anumiți fotbaliști ai lui Dinamo în perioadele de glorie a echipei. De statutul acesta se bucura si atacantul polonez Kamil Bilinski, care mereu a avut cuvinte frumoase la adresa "câinilor". 

Fotbalistul a fost foarte apreciat de fanii echipei lui Dinamo pentru care a evoluat timp de un sezon și jumătate.


Jucatorul Kamil Bilinski, fostul atacant al lui Dinamo,  a ajuns la 34 de ani și trăiește o a doua tinerețe fotbalistică în țara natală, la Podbeskidzie Bielsko-Biala. Fotbalistul evoluează în eșalonul secund al Poloniei și este golgheterul din I Liga, cu 14 reușite în turul de campionat.

A înscris un hat-trick în ultimul meci al lui Podbeskidzie, disputat astăzi, conform Sport.ro 

După plecarea de la Dinamo, atacantul Kamil Bilinski a avut mereu cuvinte frumoase la adresa lui Dinamo și a suporterilor ros-albilor, care au incercat de câteva ori să-l readucă la echipă.


Într-un interviu acordat anul trecut pentru TVP Sport din Polonia, Bilinski a declarat că perioada petrecută în Liga 1 a fost cel mai bun moment al carierei sale. 

Polonezul a marcat 18 goluri pentru Dinamo într-un sezonul și jumătate petrecut în ”Ștefan cel Mare”.



Comentarii