Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Întrebat cine o sa fie înlocuitorul lui Iuliu Mureșan, Badea a răspuns

 




"Fara cuvinte, am făcut un meci prost, am început meciul de la 1-0, la primul șut am luat gol, dar ca joc un joc slab, cu multe greșeli.

Am încercat sa schimbam sistemul, sa jucam cu 5 fundași sa nu mai dam cadou, dar asta e situata. Toti suntem vinovați. Toti cei care suntem aicea încercam sa scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipa de de locurile fruntașe și o echipa de retrogradare. Nu este doar portarul vinovat, ca pan sa ajungă la portar acel jucător trage la poarta. Toti suntem vinovați, suntem o echipa și când pierdem pierdem cu toții.

Suntem tot la reanimare, încă nu am murit, când suntem la antrenament ii vad pe toți dornici, dar când vine meciul parca au plumb în picioare. Explicația este ca e teapa asta, iar jucătorii tineri care intra au potențial care au fost astăzi pe teren, dar problema apare într-un meci oficial. Sunt convins ca nu le este indiferent jucătorilor, dar psihic nu sunt în regula, indiferent cât de mult mi-as dori sa-i vad dezinvolți intervine frica asta care este în interiorul lor. Am venit aici ca sa ajut cât o sa se poată ca sa le ridic moralul, dacă mai vin și cu critici clar nu le face bine. Eu cred în potențialul lor cu toate ca evoluția nu este cum ne dorim. Evoluția noastră nu este asa cum ne-o dorim cu toții, dar potențial au acești băieți. Au ajuns și suporterii la capătul răbdării, poate sa facă orice, au perfecta dreptate, dacă eu ca și antrenor am sentimentul de împietrire va dați seama cum sunt ei. Ok le ridic moralul, încerc sa nu cedez dar când vezi un asemenea joc pentru ca pana acum am spus realitatea, am avut un joc bun și la Botoșani, dar astăzi am jucat și prost și am luat și 6 goluri. Nu sunt omul care sa tina de scaun, pana atunci trebuie sa fiu aproape de ei. Când nu se mai poate nu se mai poate. Nu ai rezultate pleci! Am avut o discuție cu domnul Mureșan și cu jucătorii, dar îmi doream sa aibă un motiv de bucurie după acest meci, dar se pare ca nu. Atata timp cât sunt aicea și e nevoie de mine o sa fiu lângă echipa, când nu o sa mai fie nevoie, atunci cu siguranță nu voi tine de scaun," a spus Flavius Stoican după partida din aceasta seara.


Întrebat cine o sa fie înlocuitorul lui Iuliu Mureșan, Badea a răspuns 


Dinamo este într-un impas din punct de vedere sportiv. Dupa ultima umilita a dinamovistilor contra celor de la Craiova, nu amintim scorul ca ne ia cu amețeală, Iuliu Mureșan este foarte posibil sa fie demis din funcția care o ocupa la Dinamo. 

 Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea cel care l-a pus în funcție pe Iuliu Mureșan la Dinamo îl vrea plecat. Relațiile intre cei doi sau răcit atunci când Mureșan l-a demis pe Mircea Rednic de la Dinamo. 


Badea a fost întrebat dacă astăzi va avea loc Adunarea Generale a Acționarilor de la FC Dinamo pentru înlocuirea administratorului special. Acesta a spus ca ca astăzi nu se poate, dar zilele următoare urmează și menționează ca nu a luat încă legătura cu Iuliu Mureșan. Întrebat dacă i s-a găsit înlocuitor lui Iuliu Mureșan, Badea a specificat ca pentru asta trebuie convocați toți acționarii și sa se ia o decizie. Badea a spus ca sunt șanse ca convocarea AGA  pentru demiterea lui Mureșan să nu se aprobe.

Întrebat dacă se merge pe varianta Uhrin jr.,Badea a fost rezervat în a răspunde: 

"Vă spun sincer, nu vreau să intru pe acest traseu. De ce să intru pe un traseu pe care n-am circulat?" conform GSP

Dinamo se poate salva doar prin jocul ei și adunând puncte încheie domnul Badea. 

Comentarii