Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Noi detalii despre noul stadion Dinamo

 DREPT LA REPLICĂ

De la medicii echipei noastre la un fost medic

"Până acum nu am auzit în lumea medicală despre acest domn dr. Motoacă. Văd că face mai mult spectacol decât medicină! 

La o simplă căutare pe Google am văzut că este obișnuit cu scandalurile la toate echipele, iar termenii medicali lipsesc cu desăvârșire din discursul dumnealui. Probabil e de înțeles atunci când faci facultatea pe bani (pentru că tot a vorbit de bani) și dai rezidențialul după 10 ani", a declarat Dr. chirurg Constantin Tiberiu Horcea, medic specialist Ortopedie și Traumatologie (foto stânga, alături de antrenorul secund Silviu Ion), se arata pe pagina oficiala de Facebook a lui FC DINAMO BUCUREST


Răzvan Grădinaru revine după 12 ani în Ștefan cel Mare. Grădinaru este un produs a lui Dinamo dar a plecat cu ani in urma cu toată grupa de copii pentru ca managementul la acea ora a impus o regula paguboasa  După ce a fost victima managementului defectuos al grupării dinamoviste la nivelul juniorilor jucătorul putem spune ca se întoarce acasă. Este un fotbalist polivalent, care joacă pe ambele benzi și in atac. 

La vârsta de 12 ani a ajuns la centrul de juniori al roș-albilor, a stat doi ani la Academia lui Dinamo, apoi a trecut la FCSB.

Am fost la o selecţie la Dinamo şi m-au acceptat. La 14 ani am trecut la Steaua, atras de proiectul Academiei care se crease în Ghencea", a povestit Grădinaru pentru GSP.ro în 2013. 

Chiar dacă era apreciat pentru calitățile sale, clubul din Ștefan cel Mare impusese o regulă pentru toți juniorii, care erau obligați să achite o taxă lunară cuprinsă între 80 de lei și 100 de lei pentru a fi legitimați. Ulterior, suma a ajuns la 150 de lei lunar! Cum familia lui Grădinaru nu și-a permis "taxa" la acea vreme, l-a direcționat pe copil către marea rivală.

„Toată familia mea este dinamovistă, iar de tata nu cred că mai dau o săptămână, după ce semnez cu ei”.

Elisabeta Lipă, declarații despre noul stadion „Dinamo”

Stadionul „Dinamo” mai are de așteptat. Deși nu mai are legătură cu ceea ce se întâmplă în șoseaua „Ștefan cel Mare”, fosta mare canotoare consideră că este greu ca anul acesta să fie gata pentru a începe lucrările în Stefan cel Mare. 

"Este greu de crezut că la finalul sezonului se poate dărâma. Măcar să se facă formalitățile anul acesta și să pornească de la anul demolarea vechiului stadion. E greu de crezut, dar trebuie să fim optimiști. Ar trebui să lăsăm la o parte lucrurile acestea.  Nici Dinamo, nici Steaua, nici Rapid nu mai sunt ce au fost. Tot sportul este altceva decât ce a fost”a spus fostul președinte CS Dinamo pentru Playsport.ro

Conform ultimelor informații, la finalul sezonului 2021/2022,  stadionul Dinamo se va dărâma vor intra buldozerele.

Intre 18 și 24 de luni va fi procesul de construire a noii arene, care, conform CNI, ar urma să aibă aproximativ 33.000 de locuri și să coste între 90 și 100 de milioane de euro.


Comentarii