Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


A vrut sa plece!

 Flavius Stoica: "Parca luam cele mai spectaculoase goluri, sunt împotriva noastră. Am început destul de bine jocul. Am încercat sa jucam, am avut și noi situații de a marca, am avut o posesie buna cu progresie, noi nu am reușit sa marcam. Am jucat cu doi atacanți chiar și cu trei, dar una peste alta am intalii o echipa foarte buna, o echipa care a fost pragmatica, a știut sa profite la fiecare faza pe care și-au creat-o. Nu vreau sa cedam, indiferent de scor, vreau sa jucam pana la final."


Statistic ați dominat la toate capitolele

"Si pe tabela de marcaj rămân 4 goluri primite, luam cu ușurința goluri. Asta este fotbalul nu trebuie sa cedam, nu avem nimic de pierdut trebuie sa jucam. Poate o sa se întoarcă norocul și pentru noi, parca prea multe ghinioane. In minutul 2 suntem obligați sa facem schimbare. 

Nu trebuie sa ne pierdem încrederea. Nu sunt importante numerele de pe tricou, important este ceea ce facem în teren și fiecare dintre noi stim când greșim, trebuie sa ne asumam lucrul aceasta, când greșim greșim cu toți și asa vreau sa fie în continuare. Când o sa ne bucuram o sa ne bucuram cu toți. 

Cu siguranță o sa fim o echipa buna în viitorul apropiat pentru ca am jucători într-adevăr buni care o sa demonstreze, important este sa nu-și piardă încrederea în urma unor astfel de meciuri pentru ca jucam, dar nu reușim sa marcam.

Orice este posibil, dar noi nu vrem sa retrogradeze Dinamo și de aceea facem tot ce ne sta în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmanta. Punctele se înjumătățesc, dar pana atunci trebuie sa creem și sa jucam fotbal. Vreau sa nu mai oferim cadouri, primul gol îl consider un cadou, iar al doilea gol ceva spectaculos. 

Important este sa acumulam puncte și din meciurile astea care au mai rămas pana la play-out pentru ca sa nu intram cu o diferență mult prea mare. Cu siguranță nu este ușor, este important ca sa știe fiecare cum gestionează anumite situații, cum pasam, cum ne demarcam. Iti trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru," a declarat Flavius Stoica: la emisiunea Fotbal Club de la Digi sport.

Dupa înfrângerea cu Botoșani Mureșan a vrut sa-și dea demisia, dar a fost întors din drum de Răzvan Zăvăleanu. Roș-albii sunt la a cincea înfrângere consecutiva în Liga 1. Suporterii îl contesta vehement pe Iuliu Mureșan, chiar i-au făcut și o petiție online prin care se cere demisia sa. Sunt contestate transferurile făcute, ca este incompatibil cu Dinamo și ca a distrus șansele de la salvarea de la retrogradare, conform Fanatik.


"Un sentiment asa și asa, sunt supărat ca am pierdut cu 4-0. Nu a fost o diferența asa de mare în meci, dar cine da gol câștigă și am luat 4 goluri. In primul rând trebuie sa dam primi gol noi primii, pentru ca noi luam gol repede și după este greu. Am încercat în prima repriza și a doua  sa jucam și ne-am deschis și am primit încă doua goluri. E foarte greu sa întorci rezultatul.


Nu contează ca am dominat la aproape toate capitolele ca se câștiga cu goluri și noi nu am dat niciunul.


Toate meciurile sunt finale pentru noi, trebuie sa luam neapărat puncte și sa continuam sa jucam la fel ca astăzi și sunt convins 100% dacă câștigam un meci va veni și o serie de meciuri câștigate. Trebuie sa câștigam un meci și sa prindem încredere în noi,"a spus Jonathan Rodriguez după partida cu Botoșani.Aceasta este povestea unei echipe de fotbal care, de nicăieri, a reușit să devină unul dintre cele mai recunoscute cluburi din România. Dinamo București, cea mai populară echipă de fotbal a României.Clubul nu are nicio afiliere politică. 


Ce se întâmplă acum ce e în mintea mea

De ce departe de tine nu pot sta

De ce puține îmi sunt cuvintele

Sa pot sa îmi masor sentimentele

Pentru ca m-am născut, Si am sa mor câine

Pentru ca m-am născut, Si am sa mor câine

Ale ale ale Dinamo ale!
Versurile piesei sunt despre o persoană care este îndrăgostită de Dinamo București. Piesa vorbește despre pasiunea persoanei pentru Dinamo București.  Piesa vorbește despre ceea ce se întâmplă acum în mintea persoanei și despre modul în care nu poate sta departe de Dinamo București. În această secțiune, cel care a scris catecul se uită înapoi la viața lor și la felul în care sunt fani ai lui Dinamo București încă de când erau tineri. 


Ei spun că, deși există și alte echipe în . România, ei iubesc în continuare Dinamo mai mult decât pe oricare alta. Acesta este unul dintre cel mai cunoscut cântec al suporterilor Dinamo București. Este un cântec care se cântă înainte de fiecare meci. Acest cântec este cântat cu pasiune de fanii "cainilori". Versurile acestui cântec sunt profund emoționante și pasionale. De asemenea, sunt foarte atrăgătoare și ușor de cântat împreună. Analiza  suporterilor


Observație: De când a plecat Stoican de la Craiova, echipa a început sa joace mai bine și sa adune puncte. Iar de când a venit Stoican la noi vedeți și voi ce jucam. 

Concluzia unui alt suporter dinamovist cu care am discutat aseară a fost una care mie personal mi s-a părut foarte logica și as vrea sa o împărtășesc cu voi.

"Știi de ce pierd pariori când pun un meci unde se joaca o echipa mare cu una gen Dinamo care se zbate la retrogradare?! se apară în 40 de metri, bubuie mingile, șicanează adversari și produc cartonase. Si ori îi prinde pe contraatac ori fac egal, așa trebuie să-i învețe Stoican...că nu sunt jucători antrenați, nu sunt tehnici, n-au condiție fizică... dar sa-i învețe să bubuie mingile este cel mai simplu simplu...Si nici nu mai primeam atât de multe goluri. In fotbal mai întâi te aperi sa nu iei gol apoi ataci sa vezi dacă poți da gol. La Dinamo este tocmai invers, ei ataca haotic și când rămân descoperiți primesc goluri."

Da eu nu zic ca nu trebuia înlăturat Mircea Rednic, dar când îl dai pe Rednic afara, măcar vino cu un antrenor mai bun sau măcar de același nivel. Nu mi-l aduci pe acesta doar de dragul de al da afara pe Rednic. Daca tot știi fotbal și vrei binele lui Dinamo adu-l pe Dušan Uhrin Jr. sau altul de nivelul lui, nu-l aduci pe acesta ca ne bagă în Liga 2.


Vreau sa aduc la cunoștință, dacă veți dialoga cu mine pe pagina sau pe grup sau o sa vad un comentariu, o analiza corecta și o idee buna, eu o sa o postez pe site. Indiferent de cânt ești de nervos sau dezamăgit de un rezultat al dinamovistilor, găsește termenii potriviți pentru a te exprima dacă vrei sa colaboram. Nu se vor accepta  atacurile la persoana și jignirile. Dar o analiza corecta a unui subiect legat de Dinamo este bine venita. 


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.Comentarii