Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce primă vor încasa fotbaliștii lui Flavius Stoican. Si Dinamo pierde un jucător proaspăt transferat!

 După punctele obținute în ultimele meciuri, jucătorii au fost anunțați că vor avea și bonusuri. După partida cu UTA, când "câinii"au jucat și cu doi oameni mai putin fiind eliminați, fotbaliștii lui Falvius Stoican vor încasa o primă de 10.000 de euro. Oficialii dinamovisti au ajuns la concluzia ca atât jucătorii cât și antrenorul dinamovist trebuiesc motivați financiar și pentru următoarele meciuri dacă rezultatele sunt pe măsură. 

Dupa victoria cu Gaz Metan, oficialii ros-albilor au decis sa le mai acorde fotbaliștilor o prima de de 5.000 de euro.

În etapa următoare în Liga 1 se va disputa derby-ul Rapid – Dinamo, acolo unde este așteptată o atmosferă senzațională pe Arena Națională. Meciul e la data de 26 februarie, de la ora 20:30.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a explicat care e situația actuală a clubului: „Lucrurile, din punct de vedere sportiv, au mers ceva mai bine la ultimele două meciuri, dar sunt departe de a fi rezolvate. Este important să găsim un investitor, având în vedere datoriile pe care trebuia să le plătim înainte de intrarea în procedura de insolvență. Nu avem de unde să producem asemenea sume. Este nevoie de o injecție de capital.

Facem eforturi, dar lucrurile se mișcă destul de greu. Ne trebuie un investitor rapid. E nevoie de un investitor și pentru a putea evolua la anul în prima ligă în condiții de succes sportiv și să nu mai trecem prin emoții precum în acest sezon”, conform Prosport.


Specialiștii CIES au alcătuit un clasament al echipelor din primele 50 de ligi ale lumii, în funcție de numărul de jucători trimiși în teren, în campionat, în decursul a 365 de zile. 

Primul loc a fost ocupat de Deportivo Pasto, o echipă din Columbia, care a trimis în teren în decursul unui an 70 de jucători, în 40 de meciuri în campionatul intern. 

Dinamo se află pe al doilea loc în clasament, având nu mai puțin de 63 de jucători folosiți în decursul a 365 de zile, în 42 de meciuri. 

Dinamo pierde un jucător proaspăt transferat! 

Fundașul Marius Tomozei, proaspăt transferat în această iarnă, și-a încheiat sezonul. El va suferi o intervenție chirurgicală pentru o ruptură a ligamentelor încrucișate, potrivit Fanatik. Ros-albii pierd un jucător proaspăt transferat în această iarnă. Șansele de a continua alături de “câini” sunt mici.

Tomozei o sa fie supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni și va fi nevoit să stea pe bară minimum șase luni. Dinamovistul are contract cu Dinamo până în vară. Stoican nu se va mai putea baza pe el. Marius Tomozei a evoluat doar în trei meciuri pentru Dinamo.

 In banda dreaptă a defensivei Stoican se mai poate baza pe fotbalistul  Gabriel Moura, proaspăt transferat de la Gaz Metan Mediaș. Antrenorul dinamovist nu are pe partea drepta nicio dublura pentru Moura. Dacă va fi nevoie, Stoican poate apela la Alin Buleică


Comentarii