Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Anunț mare a lui Florin Răducioiu pentru fotbaliștii "câinilor"

 
Andrei Cristea are încredere că Flavius Stoican poate salva Dinamo: ”E foarte bine ce fac!”

”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.

Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid. E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea la emisiunea Liga Digi Sport.


De ce se feresc investitorii de Dinamo? Explicațiile conducerii

„Deocamdată lucrurile merg bine. S-au mai stins din datoriile curente, suntem destul de gospodari, cred eu. Avem grijă, cu salariile și așa mai departe. Ar fi bine să mai primim și alții, încercăm să mai atragem sponsori. Din punct de vedere administrativ nu sunt lucruri spectaculoase. Lucrurile au intrat pe un făgaș bun, să vedem.

Sunt două discuții în acest moment, dar nu e nimic foarte clar. Oamenii se informează foarte mul înainte de a transmite o decizie. Cred că și poziția sportivă a echipei nu e una chiar atât de bună încât să-i facă pe investitori să vină.

Pe de altă parte, au fost scandaluri în jurul echipei și oamenii cu bani se feresc de scandaluri. Nu mi se spun mie care sunt motivele, dar pot să le estimez”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru sport.ro.


Anunț mare a lui Florin Răducioiu pentru fotbaliștii "câinilor"


"Sunt lucruri importante, sunt stimulente pentru jucători. Ei demonstrează pe teren, suntem la al treilea rezultat consecutiv pozitiv. Evident că trebuie să continuăm pe această linie, am avut momente foarte bune în joc.

Mâine jucăm un meci foarte greu și mă preocupă starea fizică a unor jucători, titulari.

 Dar au intrat jucători motivați în repriza a doua", a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferințe de presă.

"Da, ni s-a promis după meci o primă. Chiar dacă nu este o sumă exorbitantă, sunt fericit că acești bani se împart la toată lumea. 

Chiar arătăm ca o familie", a spus Flavius Stoican, potrivit Digi sport.

Comentarii