Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Situație neclara la Dinamo

 Raul o așteptă pe Dinamo pentru un amical. Decizia finala se afla la Mureșan

Dragos Sterpu președintele DDB Spania: " Este o situație destul de grea pentru noi, dar cu speranță și putere împreuna sigur vom scoate Dinamo din gaura în care a intrat. Invitația nu este refuzata ( amical Dinamo cu Real Madrid Castilla în primăvară), în momentul acesta singurul lucru care lipsește, conducerea clubului Dinamo a primit o confirmare speciala din partea clubului Real Madrid, rămâne ca Dinamo sa-și dea acordul și sa confirme ca în acea perioada se va afla la Madrid și ca au disponibilitate de pe data de 23  martie sa participe la un meci de pregătire cu Real Madrid Castilla, plus câțiva fotbaliști din prima echipa a lui Real Madrid, jucători care nu au convocări la echipele naționale sa participe.

Noi, când spun noi ma refer la munca colegilor mei din consiliul director al DDB Spania este o munca de aproape 5 săptămâni în spate știu ca am făcut tot ce a depins de noi și în momentul asta singurul lucru care lipsește este confirmarea clubului Dinamo. O sa fie un eveniment, noi toți suntem membri DDB, am văzut ca s-a vehiculat foarte mult ca sunt divergente intre noi și conducerea de la Bucuresti. Noi toți suntem membri DDB, o sa fie un eveniment, sper ca o sa fie un eveniment organizat de BBD."

Întrebat dacă amânarea aceasta provine și din cauza ca cei din programul BBD Spania au avut o luare de poziție în demiterea lui Mircea Rednic, acesta sa fie motivul pentru care Iuliu Mureșan sa amâne un joc ca acesta. 

"Noi am trimis, am pus în copie, în comunicările oficiale, am pus conducerea clubului Dinamo, eu nu vorbesc de persoana domnului Iuliu Mureșan, eu vorbesc de conducerea clubului Dinamo care trebuie sa infirme sau sa confirme prezenta la Madrid în acea data. Danciu este unul din invitații acestui meci. Sunt doua meciuri, este un mic turneu tocmai ca sa umplem programul îl așteptam și o sa fie primit asa cum o sa fie primita și Dinamo.

Necesitatea acestei scrisori de intenție este ca clubul REAL Madrid sa-și facă programul și sa pregătească logistica pentru acest meci. Dinamo este una din echipele care vine foarte bine afara, este un brand uriaș, pe noi ne-a ajutat foarte mult numele Dinamo, nu știu cațe echipe din Romania ar putea deschide ușă clubului lui Real Madrid. Dinamo București împreună cu BBD a reușit sa facă acest lucru. 

Ionel Dinculescu: " Dinamo pana la uram asa cum se prezintă în situația actuala, nu asa de fericita, e un brand care încă e la căutare Întrebat de Ionel Dinculescu dacă este implicat și Gica Craioveanu în acest proiect, Dragoș Sterpu a spune: " Eu îl cunosc pe Gica Craioveanu, locuind la Madrid ne cunoșteam de foarte mult ani, el iubește sportul ca noi, normal ca am folosit tot ceea ce puteam ca sa organizez acest eveniment."

Întrebat dacă li s-a dat un termen pentru a confirma prezenta la Madrid pentru amical, președintele DDB Spania spune:"Decizia în acest moment nu mai este la noi, decizia este la conducerea clubului Dinamo, în momentul în care vor infirma sau vor confirma vom știi ce sa facem. Sa spunem ca dacă am reușit sa deschidem  ușile destul de repede la Real Madrid nu mi s-a impus o data, dar probabil ca nici ei nu vor așteptă mult. Răspunsul îl așteptăm de ieri, noi speram sa vina foarte repede pentru ca clubul Real Madrid a fost foarte prompt, nu știu dacă au întârziat 20 de minute sau 30 de minute sa răspundă, " conform Liga Digi Sport

„Este singura situație neclară”

Mureșan spune ca singura situație neclara este a fotbalistului adus de Rednic, Nikos Kainourgios. Iuliu Mureșan explica ca jucătorul a zis ca vrea sa plece de la Dinamo, dar sa-și găsească echipa la care sa se transfere. Mureșan spune ca mai sunt tari unde încă nu s-a încheiat perioada de transferări și ca sunt dispuși dacă primesc o oferta sa-i dea curs. 

Administratorul special al roși-albilor a explicat și situația celor doi fotbaliști Steliano Filip și Plamen Iliev. fotbaliști care au intrat într-un conflict cu Mircea Rednic și o parte din fanii dinamovisti. 

Plamen Iliev și Steliano Filip sunt la antrenamente, eu mă bazez pe ei, sunt fotbaliști buni, dar antrenorul decide”. Muresan a anunță ca Aloe a semnat astăzi și ca lista transferurilor s-a închis și ca dacă ar mai veni un jucător, trebuie sa plece altul, conform  Playsport.ro


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.

Comentarii