Post Top Ad


Schimbare neașteptată la Dinamo

 Iuliu Mureșan spune ca în ultimele partide contra lui FCSB, Dinamo a fost "trădată" exact de jucătorii la care se așteptă cel mai putin, adică de fotbaliștii cu mare experiență în Liga 1 care activează pentru Dinamo. 

Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . 

Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății.

 Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roși-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. 

Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului.

Iuliu Mureșan, trage un semnal de alarma și arata cu degetul în spre jucătorii albi-roșii cu experiență care i-au lăsat în ultimele derby-uri cu FCSB în inferioritate numerica. Iuliu Mureșan considera ca la ultimul derby al dinamovistilor s-au luat decizii corecte fata de meciul cu FC Argeș în care arbitrul Bîrsan a anulat un gal perfect valabil în opinia conducerii dinamoviste și a mai multor oameni de fotbal. 

Mureșan ii "nominalizează" pe jucătorii Răuță și Filip de altfel doi fotbaliști cu mare experiență în Liga 1, ca fiind vinovații ultimelor doua partide disputate de "câini" cu FCSB. 

"Mă deranjează că fotbaliști așa importanți așa cum este Răuță și  Steliano Filip, ne lasă în inferioritate numerica cu FCSB. E clar că o asemenea greșeală te curăță”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport Special.


Schimbare neașteptată la Dinamo

Dinamo va face deplasarea la Botoșani, cu avionul, iar la întoarcere vor folosi același mijloc de transport. 

Fotbaliștii nu se pot plânge ca nu au condiții. Chiar dacă echipa e în insolventa, roși-albii pleca și se întorc în cele mai bune condiții cu avionul. 

Înainte in deplasările lungi Dinamo se deplasa cu avionul și se întorceau cu autocarul.

Dupa terminarea meciului de la Botoșani, echipa "câinilor" pleca la Iași unde se va caza la hotelul  Ramada, iar marți dimineața se vor întoarce acasă la București. Rosi albii vor decurge la aceeași metoda și cu UTA pentru etapa de week-end, conform GSP.


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.

Comentarii