Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Steliano Filip, dezvăluiri despre Mircea Rednic. Dinamo ar putea avea un nou preparator fizic




Decizia luată de Comisie în cazul lui Christian Irobiso

Atacantul Christian Irobiso aștepta să fie declarat jucător liber de contract de Comisia Națională pentru Soluționare a Litigiilor . CSNL a dictat o nouă amânare, decizia urmează a fi judecată pe 2 martie. 


Steliano Filip, dezvăluiri despre Mircea Rednic

„O spun cu toată sinceritatea, am simțit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo.

Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost șocant pentru mine. Am fost jignit că am complotat să-l dau afară pe Mircea Rednic, am primit mesaje amenințătoare, toate aceste lucruri m-au determinat să mă gândesc la plecare. Nu mi-am dorit decât liniște!

Nu regret nimic din ce am făcut pentru că am fost corect. Așa am simțit atunci. Stelu Filip nu s-a certat cu nimeni de le Dinamo! Mă bucur acum că sunt aici, conectat doar la Dinamo.

Eu nu am avut vreo problemă cu Mircea Rednic, nici în acest sezon, nici în anii trecuți. Mircea Rednic este un antrenor pe care l-am respectat și îl respect în continuare. 

Eu țin la această echipă, Dinamo este o parte din viața mea. Drept dovadă, am lăsat în urmă orice supărare și m-am reîntors să ajut.

A contat foarte mult faptul că am discutat cu Mister Stoican, cu conducerea, cu foarte mulți dinamoviști apropiați de club și am decis că doar împreună putem salva echipa.

Dacă a uitat cineva, eu m-am reîntors la Dinamo când toți își doreau să plece. Mulți mă făceau nebun că am refuzat oferte din străinătate ca să revin la Dinamo!

Din punctul meu de vedere, situația de anul trecut a fost mult mai dificilă în comparație cu acest sezon. Nu am pus niciodată banii pe primul loc!”, a declarat Steliano FIlip, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui Dinamo.


Denis Zmeu vrea să plece din Rusia! Ar putea fi noul preparator fizic al lui Dinamo

"Eu plănuiam să ajung acasă, să-mi iau familia și să mergem 

împreună, dar acum nu mai vreau să fac lucrul ăsta, e riscant. E riscant și la Chișinău, pentru că suntem la graniță cu Ucraina.

Vreau să plec din Rusia, vreau de o lună să antrenez în altă parte. Și din motivul ăsta, dar și din cauza faptului că s-a schimbat staff-ul de 

aici, am rămas doar eu din vechiul staff. E posibil să revin în România, sunt în discuții cu un club din România, dar să vedem 

cum vor decurge discuțiile pentru a putea ajunge la un acord", a spus Denis Zmeu, pentru sport.ro.





Comentarii