Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Steliano Filip, dezvăluiri despre Mircea Rednic. Dinamo ar putea avea un nou preparator fizic
Decizia luată de Comisie în cazul lui Christian Irobiso

Atacantul Christian Irobiso aștepta să fie declarat jucător liber de contract de Comisia Națională pentru Soluționare a Litigiilor . CSNL a dictat o nouă amânare, decizia urmează a fi judecată pe 2 martie. 


Steliano Filip, dezvăluiri despre Mircea Rednic

„O spun cu toată sinceritatea, am simțit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo.

Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost șocant pentru mine. Am fost jignit că am complotat să-l dau afară pe Mircea Rednic, am primit mesaje amenințătoare, toate aceste lucruri m-au determinat să mă gândesc la plecare. Nu mi-am dorit decât liniște!

Nu regret nimic din ce am făcut pentru că am fost corect. Așa am simțit atunci. Stelu Filip nu s-a certat cu nimeni de le Dinamo! Mă bucur acum că sunt aici, conectat doar la Dinamo.

Eu nu am avut vreo problemă cu Mircea Rednic, nici în acest sezon, nici în anii trecuți. Mircea Rednic este un antrenor pe care l-am respectat și îl respect în continuare. 

Eu țin la această echipă, Dinamo este o parte din viața mea. Drept dovadă, am lăsat în urmă orice supărare și m-am reîntors să ajut.

A contat foarte mult faptul că am discutat cu Mister Stoican, cu conducerea, cu foarte mulți dinamoviști apropiați de club și am decis că doar împreună putem salva echipa.

Dacă a uitat cineva, eu m-am reîntors la Dinamo când toți își doreau să plece. Mulți mă făceau nebun că am refuzat oferte din străinătate ca să revin la Dinamo!

Din punctul meu de vedere, situația de anul trecut a fost mult mai dificilă în comparație cu acest sezon. Nu am pus niciodată banii pe primul loc!”, a declarat Steliano FIlip, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui Dinamo.


Denis Zmeu vrea să plece din Rusia! Ar putea fi noul preparator fizic al lui Dinamo

"Eu plănuiam să ajung acasă, să-mi iau familia și să mergem 

împreună, dar acum nu mai vreau să fac lucrul ăsta, e riscant. E riscant și la Chișinău, pentru că suntem la graniță cu Ucraina.

Vreau să plec din Rusia, vreau de o lună să antrenez în altă parte. Și din motivul ăsta, dar și din cauza faptului că s-a schimbat staff-ul de 

aici, am rămas doar eu din vechiul staff. E posibil să revin în România, sunt în discuții cu un club din România, dar să vedem 

cum vor decurge discuțiile pentru a putea ajunge la un acord", a spus Denis Zmeu, pentru sport.ro.

Comentarii