Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu se pune problema să renunțăm la el. Si un nume important nu vrea sa mai candideze la șefia programului DDB

 
Nu se pune problema sa se renunțe la el. 

Marius Tomozei a suferit o operație la ligamentele încrucișate după accidentarea suferită în meciul cu Botoșani. Oficialii lui Dinamo susțin că fotbalistul va fi sprijinit şi nu se pune problema să se renunțe la el.

Fotbalistul va primi tot sprijinul conducerii în perioada de recuperare. El îşi va primi în continuare salariul aferent contractului şi toate costurile privind recuperarea vor fi suportartate de club.

Răzvan Zăvăleanu,  a declarat că echipa are o datorie morală faţă de fotbalist, care va avea parte de sprijinul lui Dinamo în perioada viitoare:

“Un jucător care s-a accidentat într-un meci al lui Dinamo, nu ar fi moral să îi spunem să plece. Avem datoria de a-i acordat tot sprijinul ca să treacă peste perioada aceasta grea cât mai repede”, a spus Zăvăleanu, conform Fanatik


„Nu mă mai înscriu la alegeri, sub nicio formă. Treaba mea a fost să ajut la pornirea acestui proiect, care din punctul meu de vedere este un real succes. Menirea mea a fost să fiu un garant moral al proiectului. În urmă cu 3 ani, toată lumea era extrem de reticentă de a da bani cuiva fără să verifice. Nu exista încredere. 

De acum încolo, trebuie să vină altcineva care să ducă programul ăsta la următorul nivel. Eu atât am putut. Baza asta de 15.000 de socios cotizanți nu o are nimeni și nu cred că va mai ajunge cineva în România la așa ceva”, a declarat Cristi Hîldan, fratele regretatului fotbalist dinamovist Cătălin Hîldan.

Au fost și sunt vremuri foarte grele la Dinamo. Dacă nu era acest proiect, Dinamo dispărea de cel puțin un an. Proiectul DDB a fost un colac de salvare pentru Dinamo. 

- Cristi Hîldan

Data alegerilor DDB nu este încă stabilită. „Știu că se lucrează pentru organizarea alegerilor. A fost vorba să se facă anul trecut, dar au fost probleme cu spaniolii, cu insolvența. În mod cert, vor fi alegeri”, a precizat Cristi Hîldan. 

Mandatul lui Cristi Hîldan, început în 2018, a fost valabil doar pentru primii 2 ani ai proiectului, dar, din cauza pandemiei, scrutinul care era programat în 2020 a tot fost amânat.

 Potrivit site-ului Programului DDB, alegerile vor avea loc în luna iulie, în pauza competițională, iar membrii cotizanți pot vota președintele pentru următorii 4 ani, în Aplicația DDB, timp de 7 zile.

Nu mă retrag, fac un pas mic înapoi. Voi rămâne lângă echipă și de tot ce înseamnă roșu-alb și Dinamo, sută la sută. - Cristi HîldanComentarii