Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Nu se pune problema să renunțăm la el. Si un nume important nu vrea sa mai candideze la șefia programului DDB

 
Nu se pune problema sa se renunțe la el. 

Marius Tomozei a suferit o operație la ligamentele încrucișate după accidentarea suferită în meciul cu Botoșani. Oficialii lui Dinamo susțin că fotbalistul va fi sprijinit şi nu se pune problema să se renunțe la el.

Fotbalistul va primi tot sprijinul conducerii în perioada de recuperare. El îşi va primi în continuare salariul aferent contractului şi toate costurile privind recuperarea vor fi suportartate de club.

Răzvan Zăvăleanu,  a declarat că echipa are o datorie morală faţă de fotbalist, care va avea parte de sprijinul lui Dinamo în perioada viitoare:

“Un jucător care s-a accidentat într-un meci al lui Dinamo, nu ar fi moral să îi spunem să plece. Avem datoria de a-i acordat tot sprijinul ca să treacă peste perioada aceasta grea cât mai repede”, a spus Zăvăleanu, conform Fanatik


„Nu mă mai înscriu la alegeri, sub nicio formă. Treaba mea a fost să ajut la pornirea acestui proiect, care din punctul meu de vedere este un real succes. Menirea mea a fost să fiu un garant moral al proiectului. În urmă cu 3 ani, toată lumea era extrem de reticentă de a da bani cuiva fără să verifice. Nu exista încredere. 

De acum încolo, trebuie să vină altcineva care să ducă programul ăsta la următorul nivel. Eu atât am putut. Baza asta de 15.000 de socios cotizanți nu o are nimeni și nu cred că va mai ajunge cineva în România la așa ceva”, a declarat Cristi Hîldan, fratele regretatului fotbalist dinamovist Cătălin Hîldan.

Au fost și sunt vremuri foarte grele la Dinamo. Dacă nu era acest proiect, Dinamo dispărea de cel puțin un an. Proiectul DDB a fost un colac de salvare pentru Dinamo. 

- Cristi Hîldan

Data alegerilor DDB nu este încă stabilită. „Știu că se lucrează pentru organizarea alegerilor. A fost vorba să se facă anul trecut, dar au fost probleme cu spaniolii, cu insolvența. În mod cert, vor fi alegeri”, a precizat Cristi Hîldan. 

Mandatul lui Cristi Hîldan, început în 2018, a fost valabil doar pentru primii 2 ani ai proiectului, dar, din cauza pandemiei, scrutinul care era programat în 2020 a tot fost amânat.

 Potrivit site-ului Programului DDB, alegerile vor avea loc în luna iulie, în pauza competițională, iar membrii cotizanți pot vota președintele pentru următorii 4 ani, în Aplicația DDB, timp de 7 zile.

Nu mă retrag, fac un pas mic înapoi. Voi rămâne lângă echipă și de tot ce înseamnă roșu-alb și Dinamo, sută la sută. - Cristi HîldanComentarii