Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


De ce a plecat Daniel Georgescu de la echipa de handbal masculin Dinamo?

 Flavius Stoican: "Un meci cu câteva caracteristici, un meci în care vrem sa arătam bine, sa câștigam fiecare duel, sa ne batem pentru fiecare minge. Vrem sa obținem un rezultat pozitiv. As vrea sa confirme și jocul, sunt convins ca o sa fie un meci de lupta, trebuie sa ne punem mintea foarte mult la contribuție, sa fim inteligenți sa ne sacrificam pentru ca sunt convins ca vom avea în spate o senzațională galerie care ne va duce spre un rezultat pozitiv. In subconștientul nostru exista aceasta liniște, dar nu este de ajuns, suntem conștienți ca se poate și mai mult. 

Suntem în urmărirea celor din fata noastră, cum alții încerca sa ne bage pe noi sub linie, asa încercam și noi pe ceilalți sa-i băgam sub noi în clasament. Pana când nu se termina campionatul nu putem spune nimic, suntem atenți la fiecare meci în parte, în fotbal se poate întâmpla orice, trebuie sa nu tratam meciurile neserios. Suntem atenți, se poate întâmpla orice.

Șansele noastre sunt destul de mari sa scăpam direct de retrogradare, în ceea ce privesc șansele de baraj, rămâne de văzut cum ne vom prezenta.

Suntem în acest moment 22 de jucători de camp, vor rămâne 4 în afara lotului, avem doi jucători cu probleme Rici Grigore și Mihaiu, iar ieri a acuzat ceva probleme și Ivanov, sper sa nu fie ceva grav, voi decide după acest antrenament cine va rămâne pe foaia de joc. Trebuie sa integram rapid pe acești băieți, noi veniți, ca avem nevoie de ei, sunt jucători buni, sa nu rămâne doar la stadiul de vorbe sau încrederea pe care eu o am în ei. Sunt convins ca o vor face, ca sunt jucători și de echipa, nu sunt individualist, sunt jucători care pun suflet. Pe lista pe care o trimitem trebuie sa fim 25 de jucători, iar la ora actuala suntem 31 de jucători. Fiecare jucător care este în lotul acesta va avea șansa lui, fiecare dintre ei va avea șansa sa îmbrace tricoul lui Dinamo, dar se va trage linie și cei care au arătat continuitate vor rămâne in lot. Trebuie sa jucam și cu mintea, pentru ca sunt situații când jocul iți cere sa fim inteligenți. 70% si 30% picioare, noua ne trebuie acum 100% minte, ca dacă ai minte cu siguranța te antrenezi bine,  în anumite momente grele tratezi faza serios pana la capăt. Trebuie sa fim concentrați 100% și atunci rezultatele vor veni. "Florin Raducioiu: "Sunt nostalgic acestor meciuri, este un meci pentru noi important, o sa fie un meci foarte greu, avem nevoie de determinare de spirit de sacrificiu, băieții sunt într-o forma buna, eu am mare încredere în ei, o sa fie un meci foarte complicat, o sa fiu încrezător și sa avem o continuitate a rezultatelor. 

Sunt convins ca o sa fie o atmosfera plăcută, frumos, avem nevoie de puncte și sunt convins ca vom obține un rezultat pozitiv. 

Sa ne atingem obiectivul acesta de a ne salva de la retrogradare, cel mai important este meciul de maine, sunt convins ca o sa fim inspirați, va convoca jucătorii cei mai în forma. Au fost aduși mai multi jucători pentru ca Flavius sa aibă mai multe opțiuni.

Ne focus-am pe meciul de maine, hai sa trăim prezentul, maine o sa fie un meci foarte greu, întâlnim echipe puternice, dar asta nu înseamna ca nu putem face puncte."  


De ce a plecat Daniel Georgescu de la echipa de handbal masculin Dinamo? 

Dacă echipa de handbal Dinamo București este astăzi cea mai valoroasă din campionatul intern asta se datorează și unui om căruia nu i-a plăcut să se afișeze prea mult în media. Este vorba despre Daniel Georgescu.

Doar că venirea lui Xavi Pasqual la conducerea echipei, în calitate de antrenor a schimbat totul la 180 de grade. Daniel Georgescu nu a mai fost dorit lângă echipă ajungându-se, intr-un final, la plecarea acestuia din Ștefan cel Mare.

Daniel Georgescu a plecat la 9 decembrie 2021 de la Dinamo. „Chiar nu știu ce se dorește.

 Chiar dacă Xavi Pasqual este un antrenor cu o carte de vizită impresionantă eu cred că el ar fi trebuit să țină cont de ceea ce a făcut Daniel Georgescu la Dinamo. Acum, el își face staff-ul după cum vrea el.

Eu știu ca Daniel Georgescu este curtat de câteva echipe importante printre care CSM și Dobrogea Sud. E păcat ca s-a renunțat atât de ușor la un astfel de om”, a precizat o sursă din cadrul clubului," potrivit Prosport


sursa foto: handbalmania

Comentarii