Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultima oră. Doi fotbaliști au ajuns la un acord verbal cu Dinamo

 




Amintiri cu Cristi Borcea: a premiat îngrijitorul terenului de pe ”Dinamo”

„Acum muți ani, starea gazonului era excepțională, dar e vorba de costuri și de oameni care se ocupă de aceste lucruri. Pechea (îngrijitorul terenului din Ștefan cel Mare – n.r.) dormea la stadion, era pe teren toată ziua. Erau alte condiții, mai venea Cristi Borcea, îl mai premia puțin.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

Îmi aduc aminte, apropo de derby-uri, îmi aduc aminte când am câștigat în Ștefan cel Mare și a dat Zapata (columbianul Robinson Zapata, fost portar al FCSB – n.r.) peste minge la o degajare… Țin minte că Cristi Borcea l-a premiat special când a dat Zapata peste minge. A zis că el a pus acea denivelare acolo, special pentru Zapata.

Noi ne antrenam foarte rar pe stadionul din Ștefan cel Mare, îl protejam. Eu cred că terenul o va ajuta foarte puțin pe Dinamo. Acestea sunt alibiuri, sunt clișee. Într-adevar, un teren prost avantajează o echipă mai slab cotată. Acum nu mai contează starea gazonului, nu mai consteaza nimic”, a spus Lucian Goian, pentru PlaySport Live.


A greșit Dinamo când l-a demis pe Mircea Rednic? „Am fost surprins”

"Am fost surprins când a fost dat afară, pentru că știam că e ambițios și va face tot ce ține de el și tot ce e posibil, din punct de vedere sportiv și financiar, să ridice Dinamo. Știu ce înseamnă Dinamo pentru Mircea Rednic

E ultimul care a luat un campionat acolo și cred că și unul dintre cele mai frumoase. Cu 7-8 etape înainte echipa era campioană. Un fotbal frumos. Știu ce înseamnă Dinamo pentru Mircea Rednic.

De aceea cred că un antrenor atunci când e ales ar trebui să aibă parte de mai multă susținere pentru a demonstra, pentru că toate automatismele și omogenitatea echipei se fac în timp. Sunt momente când reușești să ridici echipa psihologic foarte rapid, dar tactic nu poți să o ridici în două-trei luni”, a mai declarat Mihai Teja, conform  PlaySport LIVE

Atacantul nigeriano-portughez Christian Irobiso (28 de ani) a ajuns la un acord verbal cu Dinamo. El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, potrivit surselor GSPro, și așteaptă un verdict favorabil pentru a semna cu formația alb-roșie.

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol.

 Răzvan Grădinaru a ajuns la un acord cu șefii echipei și a semnat cu formația alb-roșie, potrivit Fanatik.

Răzvan Grădinaru a ajuns la un acord cu Dinamo şi se va alătura lotului condus de Flavius Stoican.

Cotat la 550.000 de euro, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol. 

Gabriel Moura se întoarce la Dinamo. Apărătorul a fost declarat liber de contract din cauza restanțelor financiare uriașe pe care Gaz Metan Mediaș le are către el. Mediașul ar putea rămâne fără jucători înainte de meciul cu Dinamo, iar jucătorii au apelat la AFAN pentru a deveni cât mai repede liberi de contract.

Comentarii