Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Eu nu o să mai stau pe bancă. Prefer să stau aparent mai calm în tribună". Si cât va absenta noul accidentat de la Dinamo

 



Denis Zmeu vrea să plece din Rusia! Ar putea fi noul preparator fizic al lui Dinamo

"Eu plănuiam să ajung acasă, să-mi iau familia și să mergem împreună, dar acum nu mai vreau să fac lucrul ăsta, e riscant. E riscant și la Chișinău, pentru că suntem la graniță cu Ucraina.


Vreau să plec din Rusia, vreau de o lună să antrenez în altă parte. Și din motivul ăsta, dar și din cauza faptului că s-a schimbat staff-ul de aici, am rămas doar eu din vechiul staff. E posibil să revin în România, sunt în discuții cu un club din România, dar să vedem cum vor decurge discuțiile pentru a putea ajunge la un acord", a spus Denis Zmeu, pentru sport.ro.

Derby-ul Rapid - Dinamo, aşteptat cu nerăbdare de Florin Răducioiu

"Sunt un pic nostalgic, hai să-l numim derby, chiar dacă adevăratul derby ştiţi foarte bine că era Dinamo - Steaua. Sunt două echipe din capitală, de tradiţie, cu istorie. Cred ca va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională. Joacă două cluburi cu un mare trecut.

Aşteptările trebuie oricum să fie mari şi din partea noastră şi a lor. Vreau să cred ca va fi un spectaco atât în tribună cât şi pe teren. Şi evident să câştige cel mai bun. Mă bucur că nu primim gol în ultimele două meciuri şi asta e foarte important. Pentru noi este important să nu pierdem. Să făcem cât mai multe puncte. Rapid e o echipă bună, interesantă, am văzut multe meciuri ale lor.

Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună.

Nu prea am amintiri cu Rapid, nu ştiu dacă am jucat chiar împotriva lui Rapid. Cred că prietenul meu Lupescu a jucat mai des, dar eu nu îmi aduc aminte să fi jucat. Mi-ar fi placut să jucăm în Giuleşti să facem un rezultat frumos acolo", a declarat Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro. 


Cât va absenta fundașul lui Dinamo

Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, s-a accidentat în partida amicală cu Viitorul Cluj și a aflat cât va lipsi de pe terenul de fotbal.

Ricardo Grigore a efectuat un RMN și, din fericire, starea sa nu este gravă. Acesta a fost diagnosticat doar cu o entorsă, dar va lipsi în jur de o săptămână sau două, potrivit Prosport

Flavius Stoican nu se va putea baza pe fundașul central Ricardo Grigore pentru derby-ul cu Rapid. 

Comentarii