Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Situație complicata cu doi fotbaliști dinamovisti . Ce decizie au luat jucătorii




 

"Cred ca problemele pe faza de apărare sunt cele mai grave pentru ca jucătorii veniți pe acele zone, nu aduc un plus deocamdată. De la mijloc în fata Dinamo cred ca va arata mai bine în jocurile următoare."

Victor Pițurcă  a spus ca este problema și de conducători la Dinamo ca nu sunt de nivelul lui Dinamo."Eu cred ca Dinamo are doi conducători, unul Răzvan Zavaleanu pe partea financiara și este profesionist și domnul Mureșan un conducător cu experimenta, dar pana în iarna nu a fost conducător la Dinamo, nu a avut niciun cuvânt de spus, nici la jucători. In momentul de fata conduce domnul Mureșan.

In momentul de fata cred ca se vede clar cine conduce acest club și cine are responsabilitatea rezultatelor, pentru ca eu cred ca de la domnul Mureșan în jos, nu cred ca nimeni nu vrea sa-și treacă o retrogradare singura din istoria lui Dinamo, asta este o pata care o duci pana la capătul zilelor.


Mai sunt multe jocuri, dar sunt jocuri grele, se pot întâmpla multe lucruri și din punct de vedere financiar la alte echipe, or sa fie probleme și cu licența la Medias."Dinamo ar fi la al doilea an în care este salvata de alții, de alți factori decât de meciurile ei.

"Sunt niște reguli care trebuiesc respectate, cele financiare, nu are nicio vina Dinamo dacă s-ar întâmplă ceva cu Media-sul.

Eu cred ca jucătorii aduși pana în acest moment la Dinamo pot ajuta echipa, dar repet timpul este foarte scurt și Dinamo trebuie sa rezolve problemele din apărare, Dinamo primește niște goluri atât de ușor, pe contraatacuri și nu marchează, ei au adus niște jucători, dar în fata e greu sa găsești în perioada asta de iarna atacanți buni. Acolo trebuiau sa fie mai atenți și sa aducă jucători care sa și marcheze, ca dacă nu marchezi nu faci puncte, " a spus Florin Prunea la Fotbal Club Digi Sport

Florin Prunea critică jocul lui Dinamo din mandatul lui Flavius Stoican

Pe Florin Prunea nu-l încântă jocul prestat de Dinamo de când s-a instalat Stoican la echipa, ba din contra, el spune ca jocul arata mult mai rău ca înainte. 

Fostul mare portar spune ca înfrângerile cu FCSB-ul pot cântării foarte greu pentru suporterii dinamovisti și ii pot îndepărta de la echipa. 

Prunea spune ca Mureșan și-a luat o mare responsabilitate când l-a adus pe Stoica și nu știe dacă a fost soluția cea mai buna pentru înlocuirea lui Mircea Rednic și ca nu vede nicio îmbunatățire a jocului dupa plecarea "puriului"ba din contra, ca nu vede nicio speranță în joc, conform Digi Sport.ro


Situație complicata cu doi fotbaliști dinamovisti 


Plamen Iliev și Steliano Filip nu vor sa renunțe la planul de a pleca liberi de contract. Ambii au delarat ca au primit mesaje de amenințare din partea suporterilor dinamovisti si ca nu mai vor sa audă de Dinamo, dar s-au lovit de refuzul conducerii roși-albilor. 

Daca Steliano Filip a anunțat conducerea clubului ca va veni cu o oferta din partea unui club, Plamen Iliev a zis ca trimite avocații,  conform Fanatik.  Situația aceasta tensionata intre cele doua parți (conducere și jucători) durează de mai bine de o luna de zile. Flavius Stoican nu a renunțat la serviciile fotbaliștilor și spera sa-i convingă sa joace iar pentru Dinamo. 

Daca lui Plamen Iliev i se termina contractul în vara cu Dinamo, Steliano Filip are contract pana în 2023. 



Comentarii