Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Anunțul momentului la Dinamo, făcut de Iuliu Mureșan

 



”Trăim vremuri grele și de multe ori nu suntem recunoscători pentru ceea ce avem chiar dacă nu e mult. În timp ce noi scriem aceste rânduri și ne chinuim să salvam Dinamo de la retrogradare, la câteva sute de kilometri de confortul tastelor noastre sunt niște băieți care și-au consumat tinerețea la fel ca noi, dar care acum sunt gata să facă sacrificiul suprem pentru un ideal despre care noi citim în cărțile de istorie.

Mai exact, în timp ce noi, suporterii Dinamo București avem probleme de genul retrogradare, licență sau înfrângere cu CS Mioveni, băieții care susțin un alt Dinamo, cel din Kiev, au pus mâna pe arme, au îmbrăcat uniforma militară și au plecat în prima linie pe front pentru a-și apăra țara.

Dinamoviștii se mobilizează și strâng forduri pentru truse medicale ce vor ajunge în Ucraina

Noi i-am cunoscut pe acești băieți și am discutat cu ei în mai multe rânduri, ultima noastră întâlnire fiind vara trecută când au venit la București pentru a-și susține țara pe stadion, neștiind că la câteva luni distanță vor pune peste fulare vesta antiglonț.

La ora actuala, ei se feresc de obuze și sunt pregătiți să-și dea viața pentru țară. Este de datoria noastră să le fim alături cu un minim ajutor, iar când spun minim, spun mai mult decât un gând bun, căci gândurile fără fapte nu duc la niciun rezultat.

Astfel, Peluza Cătălin Hîldan lansează o campanie de strângere de fonduri pentru a achiziționa truse medicale militare necesare băieților aflați acum pe front. Campania va dura până mâine la ora 20:00 și, după achiziția materialelor necesare, vom prezenta și un extras de cont care să arate tot ce s-a cumpărat.

În plus, pentru a stimula ceea ce trebuie să fie un gest uman și solidar, cea mai mare donație va primi ca premiu un tricou cu Dynamo Kiev primit de către clubul nostru după amicalul jucat în martie anul trecut.

Mai jos aveți toate informațiile necesare:

IBAN – RO08BTRLRONCRT0028142802

Detinator cont – Asociatia Peluza Catalin Hildan

Detalii transfer: Ajutor Ukraina

Termen limita – Marți, 01.03.2022, ora 20:00


FOARTE IMPORTANT! Pe lângă acțiunea de strângere de fonduri, tot mâine începând cu ora 12:00 până la finalul meciului cu Sepsi OSK, la casele de bilete de la stadionul Dinamo va avea loc o acțiune de colectare de materiale sanitare (alcool sanitar, pansamente, fașe, etc) pentru ucrainenii afectați de război. Orice ajutor contează pentru cei încercați din greu în aceste zile!

ALATURI DE POPORUL UCRAINEAN ȘI DE ULTRASII DIN PRIMA LINIE!”, este mesajul transmis de fanii echipei Dinamo.


Anunțul momentului la Dinamo, făcut de Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan a dezvăluit că fotbalistii dinamovisti sunt cu banii la zi, inclusiv cu primele plătite după partidele cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș.Fotbalistii ros-albi nu mai au probleme de ordin financiar.

fotbaliștii lui Flavius Stoican aveau promise bonusuri de 10.000 de euro pentru toată echipa, respectiv 5.000 de euro, sume care au fost deja achitate.

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. 

Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.


Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, 

însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat oficialul roș-albilor, Iuliu Mureșan, potrivit ProSport.

Comentarii