Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste mare pentru dinamovisti: Zăvăleanu a aruncat „bomba”

 Conducerea dinamovistă cauta in aceste momente o sursa de venit prin aducerea unui nou investitor, dar Răzvan Zăvăleanu anunta ca oamenii fug de Dinamo din cauza scandalurilor si locul ocupat în clasament. Dinamo București se afla pe locul 15 în Liga 1, penultimul loc cu 16 puncte. 

Andrei Cristea are încredere că Flavius Stoican poate salva Dinamo: ”E foarte bine ce fac!”


”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.


Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid. E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea la emisiunea Liga Digi Sport.


De ce se feresc investitorii de Dinamo? Explicațiile conducerii

„Deocamdată lucrurile merg bine. S-au mai stins din datoriile curente, suntem destul de gospodari, cred eu. Avem grijă, cu salariile și așa mai departe. Ar fi bine să mai primim și alții,  încercăm să mai atragem sponsori. Din punct de vedere administrativ nu sunt lucruri spectaculoase. Lucrurile au intrat pe un făgaș bun, să vedem.

Sunt două discuții în acest moment, dar nu e nimic foarte clar. Oamenii se informează foarte mult  înainte de a transmite o decizie. Cred că și poziția sportivă a echipei nu e una chiar atât de bună încât să-i facă pe investitori să vină.

\

 Pe de altă parte, au fost scandaluri în jurul echipei și oamenii cu bani se feresc de scandaluri. Nu mi se spun mie care sunt motivele, dar pot să le estimez”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru sport.ro.


Discut de câteva săptămâni cu un nou fond de investiții din Europa”


”E vorba despre un alt fond de investiții din Europa. Nu pot face însă comentarii suplimentare, fiindcă oamenii își doresc confidențialitate până în ultima secundă înainte să se hotărască. Suntem deocamdată în faza intențiilor, a tatonărilor, a înțelegerii problemei. Din păcate, am pierdut niște investitori foarte potenți financiar. S-au retras pentru că e o nebuloasă în jurul lui Dinamo.

Cu posibilii parteneri de la fondul de investiții discut de câteva săptămâni. Nu știe nimeni despre cine este vorba, în afară de mine. În primă fază, fac o analiză pe documentele puse la dispoziție pentru a-și forma o imagine coerentă, fiindcă, firește, nu ne pot crede doar pe cuvânt. În partea a doua am intra în chestiuni legate de garanții, plăți și alte detalii. Dar vorbim deocamdată de blana ursului din pădure. Suntem departe de acest punct.

Un investitor serios care vrea să preia clubul ar trebui să prezinte garanții  în jur de 20 de milioane de euro, plus să aibă capacitatea de a achita datoriile la zi din planul de reorganizare, în jur de zece milioane de euro. Trebuie să fim sigur că nu vine cineva care plătește sumele curente, dar apoi nu mai are bani să treacă strada. 

De aceea mă îndrept spre companii puternice, nu spre persoane fizice, care sunt puține capabile să suporte astfel de sume din propriul buzunar”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la playsport.ro.


Comentarii