Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Veste mare pentru dinamovisti: Zăvăleanu a aruncat „bomba”

 Conducerea dinamovistă cauta in aceste momente o sursa de venit prin aducerea unui nou investitor, dar Răzvan Zăvăleanu anunta ca oamenii fug de Dinamo din cauza scandalurilor si locul ocupat în clasament. Dinamo București se afla pe locul 15 în Liga 1, penultimul loc cu 16 puncte. 

Andrei Cristea are încredere că Flavius Stoican poate salva Dinamo: ”E foarte bine ce fac!”


”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.


Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid. E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea la emisiunea Liga Digi Sport.


De ce se feresc investitorii de Dinamo? Explicațiile conducerii

„Deocamdată lucrurile merg bine. S-au mai stins din datoriile curente, suntem destul de gospodari, cred eu. Avem grijă, cu salariile și așa mai departe. Ar fi bine să mai primim și alții,  încercăm să mai atragem sponsori. Din punct de vedere administrativ nu sunt lucruri spectaculoase. Lucrurile au intrat pe un făgaș bun, să vedem.

Sunt două discuții în acest moment, dar nu e nimic foarte clar. Oamenii se informează foarte mult  înainte de a transmite o decizie. Cred că și poziția sportivă a echipei nu e una chiar atât de bună încât să-i facă pe investitori să vină.

\

 Pe de altă parte, au fost scandaluri în jurul echipei și oamenii cu bani se feresc de scandaluri. Nu mi se spun mie care sunt motivele, dar pot să le estimez”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru sport.ro.


Discut de câteva săptămâni cu un nou fond de investiții din Europa”


”E vorba despre un alt fond de investiții din Europa. Nu pot face însă comentarii suplimentare, fiindcă oamenii își doresc confidențialitate până în ultima secundă înainte să se hotărască. Suntem deocamdată în faza intențiilor, a tatonărilor, a înțelegerii problemei. Din păcate, am pierdut niște investitori foarte potenți financiar. S-au retras pentru că e o nebuloasă în jurul lui Dinamo.

Cu posibilii parteneri de la fondul de investiții discut de câteva săptămâni. Nu știe nimeni despre cine este vorba, în afară de mine. În primă fază, fac o analiză pe documentele puse la dispoziție pentru a-și forma o imagine coerentă, fiindcă, firește, nu ne pot crede doar pe cuvânt. În partea a doua am intra în chestiuni legate de garanții, plăți și alte detalii. Dar vorbim deocamdată de blana ursului din pădure. Suntem departe de acest punct.

Un investitor serios care vrea să preia clubul ar trebui să prezinte garanții  în jur de 20 de milioane de euro, plus să aibă capacitatea de a achita datoriile la zi din planul de reorganizare, în jur de zece milioane de euro. Trebuie să fim sigur că nu vine cineva care plătește sumele curente, dar apoi nu mai are bani să treacă strada. 

De aceea mă îndrept spre companii puternice, nu spre persoane fizice, care sunt puține capabile să suporte astfel de sume din propriul buzunar”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la playsport.ro.


Comentarii