Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Iuliu Mureșan, declarații tari. Si VIDEO declarațiile fotbaliștilor și a antrenorului dinamovist

 
"Am profitat ca cei de la Medias au anumite probleme de lot, probleme financiare, ne bucuram ca am câștigat, avem nevoie de moral, avem doua rezultate pozitive ceea ce este foarte bine pentru moralul nostru.. Este calitate în echipa și avem nevoie de încredere pentru ca asta ne lipsea


Trebuie sa o luam pas cu pas, este o victorie care ne va da încredere pe viitor, avem un meci greu in deplasare. Jucam contra celor de la Rapid, o echipa care a avut rezultate mai putin bune in ultima perioada și sigur o sa fie motivați. În tur, ei ne-au egalat în prelungiri. A fost un meci de care pe care, veneau după multe victorii ei. Avem nevoie de rezultate pozitive, e cert. Luptăm pentru ca la începutul play-out-ului să fie distanța cât mai mică față de următoarele locuri, astfel încât să evităm și barajul, să avem liniște pe final de sezon. Trebuie sa avem liniște pe final de sezon," Gabi Torje după meciul cu Gaz Metan Mediaș"3 puncte importante, asta ma bucura cel mai mult, am tratat foarte serios meciul, ma bucura ca a marcat și Burdusanu primul sau gol și a fost atât de fericit acest copil cum nu am văzut de mult pe chipul lui. Ma bucur ca Gabi Torje a reușit sa marcheze o dubla, s-a văzut la jucători dorința, suntem pe un drum bun, dar trebuie sa fim atenți, munca multa în continuare, sa fim responsabili și sa nu cedam. 

Întâlnim la sfârșitul săptămânii viitoare Rapidul, o echipa care se bate pentru play-off, trebuie sa fim foarte atenți, Nu a fost asa de ușor cum o arata scorul, au simțit-o proprii jucători ca trebuie sa fim concentrați și conectați pana la sfârșit, am avut și o discuție cu ei ca 2-0 e un scor periculos și nu vroiam sa facem un cadou și sa începem iar sa intram în criza și sa avem teama de a juca.


Dinamo avea nevoie de o victorie, avea nevoie de goluri, suntem pe drumul cel bun, trebuie sa continuam pe același drum, sa nu ne luam nasul la purtare și sa fim la fel de conectați și  este păcat dacă nu se continua cu dorință și sacrificiu. Cu siguranță o sa facem o partida mare cu Rapid, cu galeria în spate pe Arena Nationala cu siguranță o sa facem o partida mare. Facem tot ce ne sta în putință sa salvam Dinamo de la retrogradare. Atât timp cât este concurenta creste și valoarea individuala, iar cu cei veniți de la Gaz Metan Mediaș concurenta creste. Important este ca fiecare care intra pe teren sa aibă și realizări personale. 


La momentul acesta este o stare de normalitate. Este o atitudine buna a echipei, în rândul grupului exista prietenii, dar trebuie sa avem și realizări pe teren. Astăzi ma bucur pentru cei care au marcat, sunt convins ca meciul următor o sa marcheze și alții,"a zis Flavius Stoican după meciul cu Gaz Metan Mediaș.


„Mă bucur că am câștigat și că n-am luat gol în ultimele două meciuri. Am avut cea mai găurită defensivă din Liga 1.


 Se vede o îmbunătățire, sper să o ținem tot așa. De aici pornește o reconstrucție și o luptă grea pentru a ne îndeplini obiectivul. Le promit suporterilor că facem totul pentru a rezolva această situație.

Important e că am câștigat cu Gaz Metan, important e că nu am luat gol, iar asta îmi dă speranțe. A fost foarte greu să schimbăm starea de spirit din vestiar. 


Acum există o coeziune foarte mare între antrenori, conducători și jucători. 

Starea de spirit găsită aici la începutul campionatului ne-a costat foarte mult pe durata acestui sezon. Dar atmosfera s-a schimbat și ne propunem alte lucruri pentru sfârșitul acestui sezon”, a transmis oficialul dinamovist, conform GSP


Comentarii