Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Concluziile lui Flavius Stoican si a lui Cosmin Matei

 

„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Sunt rapidiști care nu au văzut-o victorioasă pe Rapid în fata lui Dinamo niciodată în viață

„Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate, nu am reușit să ținem mai mult de diferența, cred că era important să ținem mai mult, să îi prindem și să acoperim mai multe spații.

 

Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am reușit să înscriu. Cu siguranță rezultatele pozitive ne ajută atât din punct de vedere moral, cât și al punctelor, la final, orice punct contează și cred că este posibil ca un singur punct să facă diferența în ultima etapă. 

Am simțit ceva muscular în ultimele minute, sper să nu fie nimic serios, o să văd mâine. 

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Mie, personal, îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan, au muncit atâtea luni și din păcate, pentru munca lor,

 au muncit în zadar, e trist să se ajungă la astfel de situații în fotbalul românesc și ar fi bine să nu se mai întâmple astfel de lucruri. 

Un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe. 

Patriche are o rană la picior, era ok să nu se întâmple așa ceva, dar într-un derby sunt și astfel de momente”, a declarat Cosmin Matei la finalul partidei", potrivit Sport.ro


Comentarii