Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






Concluziile lui Flavius Stoican si a lui Cosmin Matei

 





„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Sunt rapidiști care nu au văzut-o victorioasă pe Rapid în fata lui Dinamo niciodată în viață

„Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate, nu am reușit să ținem mai mult de diferența, cred că era important să ținem mai mult, să îi prindem și să acoperim mai multe spații.

 

Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am reușit să înscriu. Cu siguranță rezultatele pozitive ne ajută atât din punct de vedere moral, cât și al punctelor, la final, orice punct contează și cred că este posibil ca un singur punct să facă diferența în ultima etapă. 

Am simțit ceva muscular în ultimele minute, sper să nu fie nimic serios, o să văd mâine. 

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Mie, personal, îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan, au muncit atâtea luni și din păcate, pentru munca lor,

 au muncit în zadar, e trist să se ajungă la astfel de situații în fotbalul românesc și ar fi bine să nu se mai întâmple astfel de lucruri. 

Un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe. 

Patriche are o rană la picior, era ok să nu se întâmple așa ceva, dar într-un derby sunt și astfel de momente”, a declarat Cosmin Matei la finalul partidei", potrivit Sport.ro


Comentarii