Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Concluziile lui Flavius Stoican si a lui Cosmin Matei

 

„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Sunt rapidiști care nu au văzut-o victorioasă pe Rapid în fata lui Dinamo niciodată în viață

„Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate, nu am reușit să ținem mai mult de diferența, cred că era important să ținem mai mult, să îi prindem și să acoperim mai multe spații.

 

Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am reușit să înscriu. Cu siguranță rezultatele pozitive ne ajută atât din punct de vedere moral, cât și al punctelor, la final, orice punct contează și cred că este posibil ca un singur punct să facă diferența în ultima etapă. 

Am simțit ceva muscular în ultimele minute, sper să nu fie nimic serios, o să văd mâine. 

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Mie, personal, îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan, au muncit atâtea luni și din păcate, pentru munca lor,

 au muncit în zadar, e trist să se ajungă la astfel de situații în fotbalul românesc și ar fi bine să nu se mai întâmple astfel de lucruri. 

Un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe. 

Patriche are o rană la picior, era ok să nu se întâmple așa ceva, dar într-un derby sunt și astfel de momente”, a declarat Cosmin Matei la finalul partidei", potrivit Sport.ro


Comentarii