Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Concluziile lui Flavius Stoican si a lui Cosmin Matei

 

„Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel. 

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. 

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Sunt rapidiști care nu au văzut-o victorioasă pe Rapid în fata lui Dinamo niciodată în viață

„Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate, nu am reușit să ținem mai mult de diferența, cred că era important să ținem mai mult, să îi prindem și să acoperim mai multe spații.

 

Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am reușit să înscriu. Cu siguranță rezultatele pozitive ne ajută atât din punct de vedere moral, cât și al punctelor, la final, orice punct contează și cred că este posibil ca un singur punct să facă diferența în ultima etapă. 

Am simțit ceva muscular în ultimele minute, sper să nu fie nimic serios, o să văd mâine. 

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Mie, personal, îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan, au muncit atâtea luni și din păcate, pentru munca lor,

 au muncit în zadar, e trist să se ajungă la astfel de situații în fotbalul românesc și ar fi bine să nu se mai întâmple astfel de lucruri. 

Un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe. 

Patriche are o rană la picior, era ok să nu se întâmple așa ceva, dar într-un derby sunt și astfel de momente”, a declarat Cosmin Matei la finalul partidei", potrivit Sport.ro


Comentarii