Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviști încă spera! "Se pot întâmpla multe lucruri din punct de vedere financiar la alte echipe"

 



Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1.

"O prima repriza în care am contat, după eliminarea lui Răuță diferența a făcut-o calitatea jucătorilor FCSB-ului. Dinamo trece printr-un moment poate cel mai greu al istoriei și din punct de vedere financiar și sportiv, aceste doua lucruri trebuie sa meargă în paralel.

Au adus niște jucători acum, Dinamo are nevoie de timp. Dinamo are doi inamici in momentul de fata, unul este timpul și al doilea este clasamentul. Programul este unul greu în continuare.

Cred ca problemele pe faza de apărare sunt cele mai grave pentru ca jucătorii veniți pe acele zone, nu aduc un plus deocamdată. De la mijloc în fata Dinamo cred ca va arata mai bine în jocurile următoare."

Victor Pițurcă  a spus ca este problema și de conducători la Dinamo ca nu sunt de nivelul lui Dinamo.

"Eu cred ca Dinamo are doi conducători, unul Răzvan Zavaleanu pe partea financiara și este profesionist și domnul Mureșan un conducător cu experimenta, dar pana în iarna nu a fost conducător la Dinamo, nu a avut niciun cuvânt de spus, nici la jucători. In momentul de fata conduce domnul Mureșan.

In momentul de fata cred ca se vede clar cine conduce acest club și cine are responsabilitatea rezultatelor, pentru ca eu cred ca de la domnul Mureșan în jos, nu cred ca nimeni nu vrea sa-și treacă o retrogradare singura din istoria lui Dinamo, asta este o pata care o duci pana la capătul zilelor.

Mai sunt multe jocuri, dar sunt jocuri grele, se pot întâmpla multe lucruri și din punct de vedere financiar la alte echipe, or sa fie probleme și cu licența la Medias."

Dinamo ar fi la al doilea an în care este salvata de alții, de alți factori decât de meciurile ei.

"Sunt niște reguli care trebuiesc respectate, cele financiare, nu are nicio vina Dinamo dacă s-ar întâmplă ceva cu Media-sul.

Eu cred ca jucătorii aduși pana în acest moment la Dinamo pot ajuta echipa, dar repet timpul este foarte scurt și Dinamo trebuie sa rezolve problemele din apărare, Dinamo primește niște goluri atât de ușor, pe contraatacuri și nu marchează, ei au adus niște jucători, dar în fata e greu sa găsești în perioada asta de iarna atacanți buni. Acolo trebuiau sa fie mai atenți și sa aducă jucători care sa și marcheze, ca dacă nu marchezi nu faci puncte, " a spus Florin Prunea la Fotbal Club Digi Sport


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii