Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Probleme de efectiv de lot la Dinamo. Care sunt absenții

 Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1.


Dragos Sterpu - președinte DDB Spania. Am o mare problema ieri am înțeles ca conducerea clubului Dinamo a declinat oferta făcută sau invitația făcuta de Real Madrid. Pe noi ne-a pus într-o situația foarte complicata. Clubul Dinamo ne cerea dovezi ca avem charter asigurat, ca avem hotel, ca avem absolut totul asigurat.


Am înțeles ca domnul Mureșan de 5 săptămâni cunoștea faptul ca discutam despre acest turneu, de patru zile a zis ca nu mai dorește absolut nimic. Nu înțeleg care este motivul, eu sper ca domnul Mureșan sa iasă public sa spună ce s-a întâmplat. Acum 4 zile discutam despre meniul jucătorilor în comunicate oficiale și astăzi mi se spune ca nu este oportun. Acum 4 zile Dinamo avea același număr de puncte, avea exact aceeași poziție în clasament, nu înțeleg de ce de 5 săptămâni ne spune ca este de acord și acum spune nu.

Pana sa pot sa demarez acest proiect, aceasta idee prima persoana care a fost întrebată a fost domnul Zăvăleanu care ma trimis direct la domnul Mureșan și dansul ma trimis la Flavius Stoican si au spus ca sunt de acord toți. Tota lumea acum 5 săptămâni a fost de acord. Gândiți-va ca noi (colegi DDB Spania) sa obții absolut tot ce înseamnă finanțatoarea acestui eveniment, toate lucrurile sunt puse la punct, acum patru zile exact cum v-am spus discutam despre meniul jucătorilor la hotel si acum mi se spune ca nu vin ca vor sa vina în vara. Dinamo nu este un dezastru, Dinamo este una din cele mai mari echipe din Romania, domnul Mureșan când comunica cu instituții și domnul Zăvăleanu la fel ce firma credeți ca vine cu 20 milioane de euro sau 10 milioane de euro când comunici pe emailul personal. 

In momentul în care vreți sa vindeți un club credeți ca nu era o lovitura de imagine pentru orice investitor care vedea ca Dinamo poate face un meci cu Real Madrid. Persoana care se ocupa de  charter este o persoana pe care o cunosc de foarte multi ani, o relație din părinti.


Îmi este jena, m-am am crezut în cuvântul unui mincinos. Am sa va dau o fraza, nu plimbam Dinamo de măscărici prin europa. Domnul Mureșan trebuie sa dea foarte multe explicații . Nu vreau sa cred ca este sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru, eu sper ca dansul sa aibă puterea."conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport


Se presupune ca domnul Mureșan a refuzat amicalul și din cauza ca Dragoș Sterpu - președinte DDB l-a susținut pe Mircea Rednic.


Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu: " A întrebat pe cineva care răspunde de partea operațiunilor lui Dinamo, despre acest meci. Ca sa fiu elegant va voi spune ca singurele persoane cu care am discutat pe acest subiect Iuliu Mureșan, Flavius Stoican, Raducioiu  și domnul Badea. Nu-mi place sa fac pe nimeni mincinos, dar trageți dumnevoastră conciziile. Lucrurile stau în felul următor este onorant sa joci cu o echipe de prin rang. Discuțiile cu domnul receptiv le-a purtat cu domnul Mureșan în niciun caz cu mine. Mureșan mi-a zis ca la început era vorba despre alte echipe, în niciun caz despre Real Madrid, după Real Madrid a apărut alaltăieri. Da este foarte frumos sa jucam cu echipe din prim rang, dar obiectivul lui Dinamo este sa se salveze de la o eventuala retrogradare. Astia sunt cai vezi pe pereți ( ca au fost întrebați Răzvan Zăvăleanu, Mureșan și Flavius Stoican de amicalul cu Real Madrid Castilla). Era vorba despre cu totul și cu totul alta echipa, Liga a patra, au fost niște discuții de principiu. Nu am  împuternicit niciodată pe cineva sa discute în numele lui Dinamo cu Real Madrid. In perioada aceia de pauza competiționala datorata meciurilor naționale, Flavius Stoica avea o parte de încărcare fizica și în niciun caz nu-și permitea sa ducă echipa pe nu știu unde ca sa joace un amical. Daca e nevoie de un amical, sunt echipe care vin și joaca la Dinamo din campionatul intern. L-am rugat pe Florin Raducioiu care îl cunoște foarte bine pe Butragueño sa vorbească cu aceasta, nu a reușit decât sa vorbească decât cu secretara lui, m-a sunat în timp ce vorbesc cu dumnevoastră în ideea ca vream sa păstram o relație cu Real Madrid și dacă o sa reușim sa sincronizam programul echipelor sa mergem sa jucam cu ei" conform emisiuni Liga Sport de pe Digi Sport


Flavius Stoican este constient ca pe Dinamo o asteapta partide foarte grele, meciuri la cu Botoșani, dupa  CSU Craiova și UTA. Antrenorul echipei Dinamo spune ca se vor focaliza doar pe urmatorul meci, cel cu Botosani.  Dinamo are doi fotbalisti suspendati Răuță si Matei, iar Toje este incert, dar stoican ne asigura ca cei care vor intra pe teren vor sa faca o partida mare. Flavius Stoican anunta ca moralul echipei este unul foarte bun, a declarat Flavius Stoican, în cadrul conferinței de presă de sâmbătă. 

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de roși-albi.

Comentarii