Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Flavius Stoican: "Cu siguranță o sa facem o partida mare cu Rapid"

 



"Am profitat ca cei de la Medias au anumite probleme de lot, probleme financiare, ne bucuram ca am câștigat, avem nevoie de moral, avem doua rezultate pozitive ceea ce este foarte bine pentru moralul nostru.. Este calitate în echipa și avem nevoie de încredere pentru ca asta ne lipsea.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

Trebuie sa o luam pas cu pas, este o victorie care ne va da încredere pe viitor, avem un meci greu in deplasare. Jucam contra celor de la Rapid, o echipa care a avut rezultate mai putin bune in ultima perioada și sigur o sa fie motivați. În tur, ei ne-au egalat în prelungiri. A fost un meci de care pe care, veneau după multe victorii ei. Avem nevoie de rezultate pozitive, e cert. Luptăm pentru ca la începutul play-out-ului să fie distanța cât mai mică față de următoarele locuri, astfel încât să evităm și barajul, să avem liniște pe final de sezon. Trebuie sa avem liniște pe final de sezon," Gabi Torje după meciul cu Gaz Metan Mediaș


"3 puncte importante, asta ma bucura cel mai mult, am tratat foarte serios meciul, ma bucura ca a marcat și Burdusanu primul sau gol și a fost atât de fericit acest copil cum nu am văzut de mult pe chipul lui. Ma bucur ca Gabi Torje a reușit sa marcheze o dubla, s-a văzut la jucători dorința, suntem pe un drum bun, dar trebuie sa fim atenți, munca multa în continuare, sa fim responsabili și sa nu cedam. 

Întâlnim la sfârșitul săptămânii viitoare Rapidul, o echipa care se bate pentru play-off, trebuie sa fim foarte atenți, Nu a fost asa de ușor cum o arata scorul, au simțit-o proprii jucători ca trebuie sa fim concentrați și conectați pana la sfârșit, am avut și o discuție cu ei ca 2-0 e un scor periculos și nu vroiam sa facem un cadou și sa începem iar sa intram în criza și sa avem teama de a juca.

Dinamo avea nevoie de o victorie, avea nevoie de goluri, suntem pe drumul cel bun, trebuie sa continuam pe același drum, sa nu ne luam nasul la purtare și sa fim la fel de conectați și  este păcat dacă nu se continua cu dorință și sacrificiu. 

Cu siguranță o sa facem o partida mare cu Rapid, cu galeria în spate pe Arena Nationala cu siguranță o sa facem o partida mare. Facem tot ce ne sta în putință sa salvam Dinamo de la retrogradare. Atât timp cât este concurenta creste și valoarea individuala, iar cu cei veniți de la Gaz Metan Mediaș concurenta creste. Important este ca fiecare care intra pe teren sa aibă și realizări personale. 

La momentul acesta este o stare de normalitate. Este o atitudine buna a echipei, în rândul grupului exista prietenii, dar trebuie sa avem și realizări pe teren. Astăzi ma bucur pentru cei care au marcat, sunt convins ca meciul următor o sa marcheze și alții,"a zis Flavius Stoican după meciul cu Gaz Metan Mediaș


Comentarii